Merhabalar, yukarda 3 makina arasında kaldım. Aslında benim işime yarayacak olan en ucuzu olan Canon EOS 1000D, bir de 18-55+75-300MM veriyor SATURN ALMANYA, toplam 579 euro ya geliyor. Hatta optiği taktım süper kalite. . . Ancak kafamı karıştıran SONY oldu.
SONY DSLR-A 380 L SCHW./SIL. 18-55MM optikle geliyor. 75-300MM yok! Onu kendim almam lazım.
Mercekleri geçtim bu 2 makine arasında o kadar fark var mı? Hangisi daha mantıklı olur? Fotograf kalitelerine baktım fark yok gibi.
Tavsiyelerinizi bekliyorum....
A380'i elinize aldınız mı grip bölümü biraz zayıf duruyor insana pek güven vermiyor. Bence 450d alma şansınız varsa onu alın derim.
75-300mm çok pahalı bir lens değil fikrinizi çelmesin. Kullanıyorum. Ve daha iyi alternatiflerinin olduğunu düşünüyorum. Arkadaşında tavsiye ettiği gibi eğer tercihiniz Canonsa 450D ye bir bakın.
peki 450 ile 1000 arasında gözle görülür bir fark var mı?
hocam 1000d den 450Dlerden sx1 e nasıl geçtiniz?sx1 sx20 vs. lens sabit bir makine;ne alacağınızı tam olarak biliyor musunuz?
evet. full hd yapan makina almak istiyorum artık, pro işine girersem yanarım sonra :D
galiba en iyisi şöyle
Sony hx 1 Canon sx1is Canon sx20is
hd video konusunda hx1 tavsiye ediyorlar;bu forumda hd video diye kime sorsan hx1 diyecektir
aslında olaya bir de şurdan bakmak lazım.
sony de ekran korumalıgı yok, ve bataryası kendisinden.
canona hx1is e gelince, ekranı istediğin gibi çevir, kapat, korunabilir. 4 kalem pille çalışıyor. Dağın başında kalsan bile bakkaldan 4 kalem pil al hemen, şarj derdin yok.
kaldı ki Full hd video kalitelerine baktım, okadar abartı fark yok. sony hx1 i bir de elime alıp deneyim, öyle karar vereceğim.
teşekkürler yorumlar için.
rica ederim :) madem öyle kendi tercihlerine göre belirlemen çok daha iyi olur
fiyat / kullanım kolaylığı değerlendiricem inşallah. 20 gündür kafamda 100 model değişti. neyse 10 kere düşünüp 1 kere doğru seçimi yapmak en iyisi. Saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme