Şimdi Ara

3 ürün arasında kaldım.... yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhabalar, yukarda 3 makina arasında kaldım. Aslında benim işime yarayacak olan en ucuzu olan Canon EOS 1000D, bir de 18-55+75-300MM veriyor SATURN ALMANYA, toplam 579 euro ya geliyor. Hatta optiği taktım süper kalite. . . Ancak kafamı karıştıran SONY oldu.

SONY DSLR-A 380 L SCHW./SIL. 18-55MM optikle geliyor. 75-300MM yok! Onu kendim almam lazım.

Mercekleri geçtim bu 2 makine arasında o kadar fark var mı? Hangisi daha mantıklı olur? Fotograf kalitelerine baktım fark yok gibi.

Tavsiyelerinizi bekliyorum....

• A380'i elinize aldınız mı grip bölümü biraz zayıf duruyor insana pek güven vermiyor.
    Bence 450d alma şansınız varsa onu alın derim.
  • 75-300mm çok pahalı bir lens değil fikrinizi çelmesin. Kullanıyorum. Ve daha iyi alternatiflerinin olduğunu düşünüyorum. Arkadaşında tavsiye ettiği gibi eğer tercihiniz Canonsa 450D ye bir bakın.
  • peki 450 ile 1000 arasında gözle görülür bir fark var mı?
  • http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/compare/1971-1972-2455-2242.html

şimdi de bu 4 ü arasında kaldım.

en çok canon sx 1 is i beğendim.

ancak sx 20 is ile arasında bir tek 1080 70 P video çekimi var galiba. arada 150 euro var. hani sx 20 is daha ağır basıyor ama....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam 1000d den 450Dlerden sx1 e nasıl geçtiniz?sx1 sx20 vs. lens sabit bir makine;ne alacağınızı tam olarak biliyor musunuz?
  • evet. full hd yapan makina almak istiyorum artık, pro işine girersem yanarım sonra :D

galiba en iyisi şöyle

Sony hx 1
    Canon sx1is
    Canon sx20is
  • hd video konusunda hx1 tavsiye ediyorlar;bu forumda hd video diye kime sorsan hx1 diyecektir
  • aslında olaya bir de şurdan bakmak lazım.

sony de ekran korumalıgı yok, ve bataryası kendisinden.

canona hx1is e gelince, ekranı istediğin gibi çevir, kapat, korunabilir. 4 kalem pille çalışıyor. Dağın başında kalsan bile bakkaldan 4 kalem pil al hemen, şarj derdin yok.

kaldı ki Full hd video kalitelerine baktım, okadar abartı fark yok. sony hx1 i bir de elime alıp deneyim, öyle karar vereceğim.

teşekkürler yorumlar için.
  • rica ederim :) madem öyle kendi tercihlerine göre belirlemen çok daha iyi olur
  • fiyat / kullanım kolaylığı değerlendiricem inşallah. 20 gündür kafamda 100 model değişti. neyse 10 kere düşünüp 1 kere doğru seçimi yapmak en iyisi.
    Saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.