Şimdi Ara

3'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI ÇERKEZKÖY/TEKİRDAĞ Hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Burası hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi? Daha önce Ankara 'da 1 ay kadar askerlik yaptım babaannem vefat ettiği için izne geldim ve dün sabah beni telefonla arayarak yeni askerlik yerimin burası olduğunu zaman zaman böyle görevlendirmeler olduğunu ve bana denk geldiğini söylediler. Babaannemin acısı ve stresi ile yoğrulurken birde üstüne böyle bir değişiklik çıktı kendimi kötü hissediyorum Ankara 'ya yeni yeni adapte olmuştum.

Google 'da araştırırken forumda 10 yıl önce açılmış bir konuya denk geldim fakat 10 yıldan beri neler değişmiştir kafamda büyük soru işareti var.
    https://forum.donanimhaber.com/cerkezkoy-tekirdag-3-uncu-zh-tug-k-ligi--36317027

Burada askerliğini yapanlar cevaplarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDCF59BE8 -- 14 Eylül 2019; 15:41:43 >

• Askerlik yapmadım orada ama Tekirdağlıyım. İçeride sıkı disiplin olduğuna dair duyumlar alıyordum eskiden ama bir süredir konuşmadım kimseyle. İçerisi hariç soru varsa sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tmp341 -- 14 Eylül 2019; 19:37:26 >
  • Tmp341 kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun teşekkür ederim. Galiba kışın çok soğuk oluyormuş diye duydum. Küçük bir yer galiba google earth ten baktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık küresel ısınma nedeniyle şehir merkezleri çok soğuk olmuyor. Eskiden kar kış çok kötü olurdu. Ama orası askeri alan, etrafı ağaçlık ve binaların yerleşimi de çok sık olmayacak, bu yüzden soğuğun içinize işlemesi çok doğaldır. Hazırlıklı gitmekte fayda var.

İlçenin nüfusu 100000 küsür civarlarındaydı yanlış hatırlamıyorsam. Fakat alışveriş merkezleri falan var. Ulaşım kolaydır, İstanbul'a yakın olması nedeniyle.
  • Korkulacak bir şey yok ve Ankara 'dan daha rahat olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.