Şimdi Ara

3 ü arasında kaldım tavsiye lütfen.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NAVKING ROUTE 66 MAXI HD KİŞİSEL NAVİGASYON CİHAZI

Navitech Nav P250BC Navigasyon Cihazı

GARMIN NUVI 200W 4.3 NAVIGASYON CİHAZI REFUBISHMENT (Yenilenmiş ürün)

beyler lütfen yardım edin bu 3 cihazdan hangisi her yönden daha iyi ?

• Navking'i hiç önermem, haritası Başarsoft değil, programı da iyi değil. Programı iGO veya Garmin tavsiye ederim.

Navitech cihazını hiç kullanmadım ve görmedim.

Garmin 200W güzel ve eski bir cihazdır. Onun yerine hem daha ucuz bir cihazı Next YE-G 708 tavsiye ederim. Her açıdan garmin 200W dan daha iyi bir cihaz, programı daha kullanışlı, uyduya daha çabuk bağlanıyor, bi sürü yardımcı işaret ekranda görebiliyorsun.

Ama illa da Garmin diyorsanız, Garmin 205W.
  • Garmin 205'ler varken 200 almayin. Cihazi oldukca gelistirdiler 205'le, sinyal alis performansini iyilestirdiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyin10

Navking'i hiç önermem, haritası Başarsoft değil, programı da iyi değil. Programı iGO veya Garmin tavsiye ederim.

Navitech cihazını hiç kullanmadım ve görmedim.

Garmin 200W güzel ve eski bir cihazdır. Onun yerine hem daha ucuz bir cihazı Next YE-G 708 tavsiye ederim. Her açıdan garmin 200W dan daha iyi bir cihaz, programı daha kullanışlı, uyduya daha çabuk bağlanıyor, bi sürü yardımcı işaret ekranda görebiliyorsun.

Ama illa da Garmin diyorsanız, Garmin 205W.

forumları arastırdım ve senın de tavsıyen uzerıne next ye-g 708 aldım . umarım ıyı yapmısımdır. ayrıca benım kutudan sd kart cıkmadı. kart olmadan harıtayı guncelleyemem mı ?
  • Neden her konuya aynı şeyleri yazıyorsunuz anlamadım ? SD kart ile harita güncellenmez,haritanızı güncellemek için cihazınızıwww.nextnavigasyon.com adresine kayıt ettirin,ve vakit ayırıp okuyun.Her şey gayet açık ve net yazıyor sitede zaten.Ama sayfa sonunu okursanız daha epey soru sorarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.