Şimdi Ara

3. Seneye kalmama değer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk sene 60 bindim. Bu sene 30 bin oldum . Yıldız teknik mimarlık düşünüyorum 19 binle alıyo . Sizce değer mi ve olur mu ? Üçüncü senede kazananlar tavsiye verebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadasım sıralaması 100 binlerden yüksek olan insan 3. Seneyi düşünmesin ya.

• Seneye 20 bininci olur yine kazanamazsın. Sonra da dördüncü seneye mi kalacaksın? Boş ver git şimdi bir yere.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İTÜ Şehir ve Bölge Planlama bölümünü araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: natrium

İTÜ Şehir ve Bölge Planlama bölümünü araştır.

Genelde kendi işlerini yapmıyorlar dedi bir mimar dostumuz ama ne kadar dogru bilmiyorum

• Hocam iyi bir araştırma yapın. Kendinize en uygun bölümü bulun ve okuyun. 3. Seneye kalmak kötü olur bence. Yeniden hazırlanmak bikar artık insan. Tabi siz bilirsiniz ama bence kalmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Uyurgezzer

Hocam iyi bir araştırma yapın. Kendinize en uygun bölümü bulun ve okuyun. 3. Seneye kalmak kötü olur bence. Yeniden hazırlanmak bikar artık insan. Tabi siz bilirsiniz ama bence kalmayın.

Ben de ondan korkuyorum bıkmışlık var zaten şu anda bile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: elifizm

quote:

Orijinalden alıntı: Uyurgezzer

Hocam iyi bir araştırma yapın. Kendinize en uygun bölümü bulun ve okuyun. 3. Seneye kalmak kötü olur bence. Yeniden hazırlanmak bikar artık insan. Tabi siz bilirsiniz ama bence kalmayın.

Ben de ondan korkuyorum bıkmışlık var zaten şu anda bile

o zaman hiç bulaşma
  • kalmayın hocam bende hemen hemen aynı durumdayım mezunum. kalmıycam .bu sene kesin diyordum. bazı aksaklıklar oldu hayatımda. demem o ki sene içinde hiçbirşeyin garantisi olmuyor saçlarınız boşuna beyazlayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilboBagginss -- 4 Temmuz 2014; 13:30:37 >
  • kendine güveniyorsan ve bölümü çok istiyorsan kal yok ben bıkarım diyorsan git
  • Ben de ilk sene 40 bu sene 20 k oldum bende kalıyorum bu sene mezuna. İstemediğim yer olmazsa bir sene daha çalışabilirim diye düşünüyorum. Ayrıca bu sene konuların %90 ı tamam durumda.

• Sıralaman çok iyi zaten. Bi daha çile çekmene değmez bencede.
  • kesinlikle DEĞMEZ. Bu sene git, paşa paşa oku!
  • yapabileceğine inanıyorsan kal
  • kafadan kesinlikle değmez diyenlere aldırma. kendine güveniyorsan, çalışacağına inanıyorsan değer. sonra keşkelerle yaşama. çok çok 1 yıl kaybın olur ama keşke demezsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kal ya da kalma demiyorum ama güzel yerler de oluyor oralara da bak öyle karar ver bence.Mesela ben bilgi iç mimarlık tam burslu yazardım sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.