Şimdi Ara

3.Seneye kalan arkadaşlar toplanalım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dershaneye gidecek misiniz? Ne zaman çalışmaya baslayacaksiniz? Psikolojinizi toparlayabildiniz mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.sene baba olum geliyor 2ci sene nedir ya düşman şeyine allah yardimcimiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3. Senemde tercih yaptım ama 4.ye de gireceğim whatsapp grubu kurarsanız ekler misiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: building07

1.sene baba olum geliyor 2ci sene nedir ya düşman şeyine allah yardimcimiz olsun
    Dostum tabii ki çok zor bir durum fakat bazen ne olursa olsun fedakarlık yapmamız gerekiyor gelecegimiz için.

• 4. seneden selamlar

• Dershaneye gitmek istemiyorum aslında psikolojimi toparlayamadım iyiyim diyorum ama içimde bir şeyler öldü sanki nasıl toparlayacağım bilmiyorum ama en kısa zamanda toparlamam gerek
    Ağustos sonu gibi başlarım
  • Ben de açmıştım böyle bir konu;https://forum.donanimhaber.com/3-yila-2-mezuna-kalanlar-toplaniyor--139142228#139142228

Dershaneye gitmeyeceğim(sürpriz olmazsa), eylül gibi başlayacağım. Psikolojiyi toparlasak bile 9 ayda tekrar dibi göreceğiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3.senesi olanlar ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dershaneye gitmeyi düşünmüyorum.Kütüphane gidebilirim sürekli.Hepimiz için şimdiden kolay ve istediğimizi aldığımız bir maraton olsun.
  • 3. sene... ilk senemde yerleştim ama

• Hocam siz uçakla ilgili bi bölüm kazanmamistiniz?

• IT Engineer kullanıcısına yanıt
    yok makinedeyim ben

• Yaz kirikla hedef Boğaziçi tarih

• 31 k dan 3. seneye kaldım.Dershaneye gitmeyi düşünmüyorum açıkçası. Bayramdan sonra başlamayı düşünüyorum.

• Üniversitede hazırlık okurken tekrar sınava hazırlanıcam. Kırık obp biraz moralimi bozuyor ama yapacak bir şey yok. İlk 2 yılda yaptığım hatalarin bedeli olacak kırık obp

• Arkadaşlar dershaneye gidemeyecek olanlarinizi sanal sinifa alalim :) discordagiz, +700 uye, 3 yillik tecrube sayisiz basarili ogrenci odtuluz itulu, bounlu, sabancili, koclu hacettepeli. Pm atim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.