Şimdi Ara

3.Seneme kaldim daha derse baslamadim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RollerB -- 21 Eylül 2015; 10:40:53 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Bende seninle aynı durumdayım ama burada gelen yorumların çoğu moral bozmaya yönelik olacaktır. O yüzden pek takılmıyorum burada.
  • Ygs mat karekök ve fizik için birey b olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogru cok moral bozanlar var ama takmiyorum onlari bi tane bile samimi olan varsa zaten yetr bna :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler yorumunuz icin.karekokun cozumleri internette var mi ben oyle duymustum sanki.bi de bu birey sinav tarzi mi?

• Akşam Ygs programı atıcam ss li belki işinize yarar.

• Namarıe kullanıcısına yanıt
    tmm takip ederim ins. isimize yarar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss ye giricem ama hic calismadim
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4. Senemdeyim bende daha başlamadım. Bayram'dan sonra

• 4. seneye kalan varmış vay beee, ulan ben babama 2. seneye kalacam desem beni doğrudan tornacıya yollar. Lafım kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama 2. seneden sonra ufaktan ailenize yük olmaya başlıyorsunuz bunun farkındasınızdır umarım. Yani normal 12. sınıf sonunda giren bi adama göre çok daha fazla işin ciddiyetini kavramış olmanız gerek boş zaman harcamamanız gerek ama siz hala daha onu mu çözeyim bunu mu çözeyim havasındasınız beyler olmaz böyle konu eksiğiniz olmadığını farz ediyorum ama yine de boşa zaman öldürmemeniz, hedefinizin yüksek olması lazım onca senenizi harcamışsınız sonuçta alacağınız sonuca değsin yoksa işiniz yaş benden söylemesi
  • Geçmiş olsun hocam fizik için ben Palme ab soru bank çözüyorum mat içinse bana kalırsa SB çözerek pek vakit kaybetme ben öyle yapacam konu eksiğim son konular mod küme işlem felan deneme olarak denge apotemi 345 denemeleri yeterli gibi başarılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç çalışmayıp ta ygs ye az gün kala planlı şekilde çalışıpta iyi dereceler yapanlar oluyor.Daha çok gün var derece bile yaparsın.

• Dershaneye gitmiyorsan ekimde baslasan da olur dert etme
    Ben mezunken dershaneye gitmedim yararini gordum tavsiye ederim

• Silverdevil21 S kullanıcısına yanıt
    tesekkurler hocam emin misiniz mat icin gerek olmadigina.aslinda bencede gerek yok ama bakalim ama alirsam karekoku alirim

• ins hepimiz icin oyle olur:)

• 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    gecen senede gitmedim zaten yararini gordum baya ama ozel derste almadim pisman oldum zaten almadigina ama konu eksigim yok hemen hemen soru cozumu icin ozel ders almaya gerek var mi sizce? siz sorulari nasil cozdurdunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSky_

gecen senede gitmedim zaten yararini gordum baya ama ozel derste almadim pisman oldum zaten almadigina ama konu eksigim yok hemen hemen soru cozumu icin ozel ders almaya gerek var mi sizce? siz sorulari nasil cozdurdunuz?

Odtuden bounden bir iki tane arkadasim vardi oranlara atip sordum foruma koyarak sordum zaten temelimde vardi mat sorularini kendim dusunup buldugumda oluyordu. Ben tm idim ama sende fizi sorularini biriktir 50 tane yap bir saatlik ozel ders alirsin veya inekle.com a gonder uygun fiyata. Foruma koysan zaten yardimci olurlar

• Lys den başka birşey çalışma 4.seneye kalırsın

• 1/2mv2 1 kullanıcısına yanıt
    tamam cok sagolun yardiminiz icin anca ozel ders tutarim dediginiz gibi baska care yok arada da belki arkadaslara atarim ins. hallederiz

• Hocam meraktan soruyorum diğer sene puaniniz neydi acaba ? Dereceye felan mı oynuyorsunuz ?

• Arkadaslar ben de ikinci yilimda kazandim yapamazsin diyenlere inat yapabilecegimi anladim bu isin puf noktasi kendine inanmak ve digerlerine kulagini tikamak ha 2. Yil kazanmissin ha 3. Yil onemli olan kazanip istedigin bolume gidebilmek o meslegi yapmak . Sonucta hayatin boyunca yapacaksin bu yolda kaybettigin birkac yilin onemi yok bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.