Şimdi Ara

3. Senem için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
80
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mf nin bi bataklık olduğunu battı mı çıkılamıycağını bilin arkadaşlar.
    3-4-5 zorda 100 netin altına düşmeyen ben sınavdan 2 gün önce yediğim gözleme yüzünden ciğerim parçalanırcasına ağrımasına rağmen sınava girdim ve yarısında çıktım 85k oldum.Sonra mat sınavı geldi dengede integralsiz 35-36 yapıyodum son hafta apotemi integral kastım ve sınava girdim 31 net geldi aynı şey fizik içinde geçerli 20nin altına düşmemiştim ama 16 gibi bi hüsran.

Bazen kaderin önüne geçemiyosun güzel kardeşim oysaki ne hayallerim vardı.Ygs den sonra tm ye geçicektim ama onu bile yaptırmadı ailem beni bu hayata onlar mahkum etti.1 yıldır evdeyim ve arkadaşım dediğim adam 3 den fazla değil ben bunu haketmedim tercih robotunda baktığım üniler benim seviyem değil yada ben öyle sanıyorum bilmiyorum işte.

3. sene gibi bi şansım olmuycak ama gittiğim ünide kırık obp ile tm den hazırlanıcam belki yıllardır gördüğüm ve çalıştığım fen kısmı ygs de bana yardım edecektir.1 yıl sonra bu başlığı uplayacağım kendinize iyi bakın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen de iyi bak

• herşey kader kısmet bu ipne çocukları yüzünden bende bu haldeyıim yazık değilmi bu kadar gence herkesin ne hayalleri var
  • Harbi bende oyleyim suan mecburen gidicez artık bu yıl

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.