Şimdi Ara

3 Senem gitti (Keşke babamı dinleseydim) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
4
Favori
25.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: a_y_k_u_t

Kardeşim ekmeğimle oynamasana

beline kuvvet yiğidim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revion

quote:

beline kuvvet yiğidim

Ya arkadaşlar, konu gündemden dussun diye yorum yapmıyorum, gene gündeme cıkardınız, 12 kişi geldi gene yoruma, yapmayın lütfen ya. Ayrıca Revion, terbiyeli yorum yap lütfen, hemen "beline kuvvet" demek ne demek?!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zordurumsinyali

quote:

Orijinalden alıntı: Revion

quote:

beline kuvvet yiğidim

Ya arkadaşlar, konu gündemden dussun diye yorum yapmıyorum, gene gündeme cıkardınız, 12 kişi geldi gene yoruma, yapmayın lütfen ya. Ayrıca Revion, terbiyeli yorum yap lütfen, hemen "beline kuvvet" demek ne demek?!

terbiyeyi senden öğreneceksem vay halime

• Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    Boşver sen onları herşeyi direk cinselliğe çekiyorlar. Ben düzgün bir yorum yapınca dokundu bunun gibilere.
  • quote:

Boşver sen onları herşeyi direk cinselliğe çekiyorlar. Ben düzgün bir yorum yapınca dokundu bunun gibilere.

Kardeşim böyle bir teklifini dışarda bir kıza yapsana hadi? Akıl var mantık var. Bende bir kızı ağırlayabilicek ona yardımcı olabilicek durumdayım ama kimseye gidip gel benimle kal ders çalışırız demiyorum
  • Vay be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fetonun okulu herhal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu açılalı baya olmuş umarım şu an iyisinizdir.yaşananlar çok üzücü ama giden zaman geri gelmiyor maalesef.ben de üniversitede sınıfta kaldım 3 senem gitti son senemde olmam gerekirken hâlâ okuyorum.doğru düzgün bi arkadaşım falan da yok.kimsenin umrumda olmadığımı çok iyi öğrendim.aile ortamı da aşırı huzursuz.tükendim ama bir şekilde devam etmeye çalışıyorum başka çare yok ki :( hayat bize böyle davrandı işte hayat çok acımasız dünya çok kötü.iyi dileklerimi yolluuorum size ve sizi anlayabiliyorum :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 yıl sonra, ayakları üstünde durmaya çalışmış o kızdan gelen EDIT: Arkadaşlar, yorumları teker teker okudum. Ve "keşke babamı dinleseydim" diyorum. Çünkü insanlar, o kadar acımasız ve herkes o kadar menfaat peşinde ki. Aileme vakit ayırmak, onların yanında olmak, her şeyden daha önemliymiş. Bence aile yanında üniversite okunmalı ve iğrenç ortamlara özenilmemeli. Hayat kısa ve ahlâk, edep, iffet, namus, haya, utanma gibi kavramlar, insanlık için çok önemsenmesi gereken kavramlar. Ben, ailemin yanında üniversite okumayı şu anki aklımla hiçbir şeye değişmem. Bu yukarıdaki postu attığımda 18 yaşındaydım, şimdi 25 yaşındayım. Ailenizin yanında olun. O yanında olmak istediğiniz menfaatçi insanlar, size türlü türlü kazık atıp gidiyorlar. Onlar artık yoklar. Ölüm var ve o nedenle o insanlarla vakit geçireceğinize, ailenizle vakit geçirin. Ben deneyimlemiş bi ablanız olarak size bunu öneriyorum. Ve alttaki yorumlarda araştırılıp aleyhime atılan, diğer forumdaki yazı olayından dolayı da çok acı çekiyorum. Gerçekten şu yaşında anlıyomuş insan. Ben yaptığım her şeyin bedelini ödedim. Sizi de uyarıyorum, ailenizin yanında kalın. Bir 6 yıl daha yaşarsam, yine editlerim. :)

• Guest-8085C6669 G kullanıcısına yanıt

Aynen. Inşallah siz de iyisinizdir. Lakin şimdi gördüm yorumunuzu. Sizi anlıyorum ve iyi dileklerimi yolluyorum. Saygılar

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.