Şimdi Ara

3 Senem gitti (Keşke babamı dinleseydim) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
4
Favori
25.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimde yorum yapasım varmış resmen 😂😂😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan şimdi buraya bu ülkenin kanayan yarası din sömürücülüğü yazacağım gelecek iki tane çomar başıma üşüşüp reis meis birşeyler zırvalayacak. Al işte ulan benim vergimle bastığın kitabı sen nasıl satarsın öğrencilere ayrıca, sen benim başörtülü veya başörtüsüz kardeşlerimin hayatına nasıl karışabilirsin sana mı kaldı ulan bu yavşak müdür yardımcısı. Muhtemelen artık müdür yardımcısı değildir o fetöcüdür herneyse. İstanbulda okumak sıkıntı diyorlar İstanbula yakın bir şehirde okuyabilirsin Edirne, Tekirdağ, Kırklareli vs. bak bunlardan birisini yazacak olursan tercih döneminde yardımcı olurum Trakya'da yaşıyorum. Kırklareli emin ol babanın isteyeceği türden bi şehir ilçesi Lüleburgaz'dan küçük güzel bi şehir, bu tarafta sana karışacak müdür yardımcılarıda yok, senin babanın yollayabileceği dindar yurtlarda yok Trakyada barınamaz böyle şeyler korkmadan buraları yazabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: memo84

Adamdan çok ne var bu memlekette ,asıl yalnızlık zor 😎

Sen bi kazan git üniversiteyede ,anlarsın beni zamanla ,bi forumdaşta demişti dersin :ilk yıllar istemediğin kadar arkadaş ,son yıl 3'ü geçmeyen birkac arkadaş ;)

Bakalım, insaAllah. Kafama göre kişiyi bulamadım henüz arkadas olarak.

• memo84 kullanıcısına yanıt
    Sana şöyle diyeyim. Arabayla olmuyor herşey. Kız ortamıda ister değil mi canın? 😄

İşte onlar işe girince zorlaşıyor herşey.

Opel corsa 1.7 değil dimi dediğin 1.3tür umarım dediğin. Şu duman atansa 1.7 dti dizel ama vergisi çok,parçası sıkıntı,sonuçta bide ikinci el,düşük kilometre bulmak imkansız.. bu böyle uzar da gider.

Yakıtı var,kaskosu var var anası var yani. Bakım konusuna değinmiyorum sanayide halledilir ama 10bin kilometrede bir işte oda cepten rahat 300 lira çıkar minimum,triger zamanıda geldiyse bakım rahat 800 tutacaktır. Herneyse detaya girmiyorum daha da. Özelde okuyorsan zaten kız düşürmek daha da zor arabayla. Rakiplerine bi baksana cüzdan da 1500 tlden az parayla gezmeyen altında minimum 150bin tllik arabalarla fink atanlar var. Bide bunlar lastik yakan yanlayan tipler. Bende de 50bin tllik araba var. Ki herşeyde araba değil muhabbet önemli olan bende arkadaşlık edebiliyorum çoğu kesimle. Ama herkes ister 400-500 milyarlık araçlara binmeyi,şov yapmayı. Hava basmayı. Kim istemez ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Çare Sneijder

Ulan şimdi buraya bu ülkenin kanayan yarası din sömürücülüğü yazacağım gelecek iki tane çomar başıma üşüşüp reis meis birşeyler zırvalayacak. Al işte ulan benim vergimle bastığın kitabı sen nasıl satarsın öğrencilere ayrıca, sen benim başörtülü veya başörtüsüz kardeşlerimin hayatına nasıl karışabilirsin sana mı kaldı ulan bu yavşak müdür yardımcısı. Muhtemelen artık müdür yardımcısı değildir o fetöcüdür herneyse. İstanbulda okumak sıkıntı diyorlar İstanbula yakın bir şehirde okuyabilirsin Edirne, Tekirdağ, Kırklareli vs. bak bunlardan birisini yazacak olursan tercih döneminde yardımcı olurum Trakya'da yaşıyorum. Kırklareli emin ol babanın isteyeceği türden bi şehir ilçesi Lüleburgaz'dan küçük güzel bi şehir, bu tarafta sana karışacak müdür yardımcılarıda yok, senin babanın yollayabileceği dindar yurtlarda yok Trakyada barınamaz böyle şeyler korkmadan buraları yazabilirsin.

Evet, herkes o kitapları bedava alırken biz 250 tlden aşağı alamiyorduk kitapları. Hadi 200 TL olsun diyelim. Haklısınız. Bakalım, o günler bir gelsin de. teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zordurumsinyali

quote:

Ulan şimdi buraya bu ülkenin kanayan yarası din sömürücülüğü yazacağım gelecek iki tane çomar başıma üşüşüp reis meis birşeyler zırvalayacak. Al işte ulan benim vergimle bastığın kitabı sen nasıl satarsın öğrencilere ayrıca, sen benim başörtülü veya başörtüsüz kardeşlerimin hayatına nasıl karışabilirsin sana mı kaldı ulan bu yavşak müdür yardımcısı. Muhtemelen artık müdür yardımcısı değildir o fetöcüdür herneyse. İstanbulda okumak sıkıntı diyorlar İstanbula yakın bir şehirde okuyabilirsin Edirne, Tekirdağ, Kırklareli vs. bak bunlardan birisini yazacak olursan tercih döneminde yardımcı olurum Trakya'da yaşıyorum. Kırklareli emin ol babanın isteyeceği türden bi şehir ilçesi Lüleburgaz'dan küçük güzel bi şehir, bu tarafta sana karışacak müdür yardımcılarıda yok, senin babanın yollayabileceği dindar yurtlarda yok Trakyada barınamaz böyle şeyler korkmadan buraları yazabilirsin.

Evet, herkes o kitapları bedava alırken biz 250 tlden aşağı alamiyorduk kitapları. Hadi 200 TL olsun diyelim. Haklısınız. Bakalım, o günler bir gelsin de. teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

Rica ederim, bende sınava hazırlanıyorum birbirimize yardımcı olmak boynumuzun borcu inşallah Allah gönlüne göre verir.

• Gelecekte keşke babamı dinleseydim diye başlık açacak bir kız görüyorum.

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim, bende sınava hazırlanıyorum birbirimize yardımcı olmak boynumuzun borcu inşallah Allah gönlüne göre verir.

İnsaAllah teşekkür ederim, sizin de Allah gönlünüze göre versin. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DansastasTR

Gelecekte keşke babamı dinleseydim diye başlık açacak bir kız görüyorum.

Bakalım. Gelecek belki gelmeyecekte olabilir.

• Zordurumsinyali kullanıcısına yanıt
    Allah gönlüne göre versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: DansastasTR

Allah gönlüne göre versin.

Amin insaAllah, sizin de.

• UçamayanHollandalı kullanıcısına yanıt
    1.3 cdti yı demistim ,vergisi ,bakimi(servis yerine sanayide yaptıracaksın) ucuz ,kasko yaptirmaya gerek yok sigorta var zaten ...

Amaç senin ayağınımı yerden kesmek yoksa karşı cinsinmi :)

Ülkede %1'lik kesimin yaşadığı hayata özenen özentilerin hükmü fazla sürmüyor zaten ,ne kız nede erkek (torbacısından sahtekarından tut ,kendini satanlara kadar neler var neler )

O yüzden :Gerçekler acıdır ve acıtır ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fire_67

Hayat senin hayatın kardeş ailenin ##yazmıym neyse

Ney? Neyi yazmayacaksiniz, anlamadım.

Git iyi bi okula aileni ipleme,yani ben erkeğim öyley yaptım.Öyle yapıyorum.Kendi seçimlerimin sonucunada katlanıyorum.Yanlş yaparak büyüyor insan.Ama gittiğin şehrin memlekete yakın olmasına dikkat et.Maddi durumun çok iyi değilse ist hariç Büyükşehirleri yaz canım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Syn3rqy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Syn3rqy

hayret x şehrine gel takılalım diyen olmamış hala,

kalbinin değil aklının sesini dinle derim artık o ne diyorsa

Tipsiz bir kız olma ihtimalime karşı dememislerdir. Ya da beni düşkün kadın olarak görüp, takılacaklari kızın bu kadar karaktersiz olmalarını kendilerine bile yakıştırmak istememislerdir. Ben dışlanan bir insanım, bu kendini her yerde belli ediyor. İnsanın kendini bilmesi ne güzel bir şey, değil mi? Aklımın sesi ile kalbimin sesini nasıl ayırt edebiliyorduk?

burdakilerin çoğunun kızları tipli tipsiz diye ayıracağını düşünmüyorum da neyse Evet güzel bir şey hele bir de bunu umursamiyorsa insan tadından yenmez bi özellik

Tek başına gittiğinde sırf vicdanindan dolayı mı babanları özleyeceksin sence yoksa para yurt hayatı arkadaslarinin kötü olmasi buna katkı sağlayacak mi? Yani her şey kötü gitse bile babamin yanından iyidir özgürüm diyebilecek misin ? Her şeyi düşündün karşılaştirdin mi? Yurt lanet bi yerdir ve bence en kötü evin yerini bile tutmaz.Bunlar kişisel şeyler tabii, demek istediğim sırf babaniza ailenize tutsakliginiza kızarak düşünmeden bu kızgınlığınızla hareket etmeyin,araştırın,karşılaştırın aklınızla karar verin kalbinizle değil tek olmak çok zordur arkadas edinemediginizi yurt okul yurt okul yaptığınızı bir düşünün her ihtimali aklınıza getirin kısacası,

Evet, haklısınız. Evet, her şeye rağmen, her şey kötü gitse bile, "Ben özgürüm" diyebilecegimi dusunuyorum. Yurt ilk sene ya da ilk iki sene, sonra yurtta kararlastirdigimiz kişilerle ayrı ev planım var ama bakalım insaAllah.

ulan insaAllah yazıyorsun yapmadığın ... lık kalmamış. yazık yazık

• memo84 kullanıcısına yanıt
    Benim amaç hem ayağımı yerden kessin hemde arkadaşınkini 😂

Aynen o konuda çok haklısın uzun sürmüyor.

• Arkadaş, bi link istesen araştırmaz kimse yardım olsun diye, burda yardımın dibine vurulmuş herkes piskolog olmuş (: Adam iyi trollüyor ama
  • Haviye H kullanıcısına yanıt
    Troll mroll sohbet ediyoz işte :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

Kesinlikle şehir dışı, tartışmasız. Konuyu bu kadar yobaz, milletin hayatına karışmaya bayılan ve okuduğunu anlamayanlarla dolu bir yerde paylaşmakla hata yapmışsın, gerçi öyle olmayan bir yer bulmak da çok zor. Eğer sen istemediğin halde seni gönderdikleri okulu senin başına kakıyorlarsa onların yanında kaldıkça busefer başına kakacak daha fazla şey biriktirecekler, bu neden evde kalmanın mantığı olmadığının göstergesi. Şehir dışında daha özgür hareket edebilirsin doğru insanlarla muhattap olduğun sürece(burası önemli), ama unutmamalısın ki bu özgürleşme bir amaç değil araç. Oleey özgürüm diye çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmenin veya ortamdan ortama koşmanın bir mantığı yok (istersen yine gidersin ama hayatın bundan ibaret olmasın, bu şekilde boşa geçen çok hayat görüyorum). Araç olarak görmekten kastım, artık kendi kararlarını almaktan sorumlu olmaya başlaman: vaktini ve paranı nasıl harcayacaksın, işe girecek misin, sorumluluk alacak mısın, kendini geliştirmek için uğraşacak mısın...

Edit: Mümkünse İstanbul tercih etmeni öneririm.

Konuda saatlerdir insanlara maalesef bunu anlatmaya çalışıyorum, "her halti yedim eskiden" cümlesini de bu yüzden yazdım, yazmaz olaydım amacım zaten bi kere erkek değil, benden geçti aşk işleri, o kısımdan ağzımın payını çoktan aldım. Yani normal erkek arkadaş olur, sevgili olmadan ama daha ilerisi olmaz diye hedefim var, evlilik olarak da evlenmeyi dusunmuyorum, benim 8 yaşında bir kız kardeşim var, o benim çocuğum gibi, bütün her şeyim onun olsun, sadece onun, kendime yatırım yapacağım ne varsa onun içindir bu. Gelecegimde, planlarimda kişi olarak bir tek o var. Ben de sizin dediklerinizi istiyorum zaten, sorumluluk duygusu, parayı yönetme, kendi işlerini kendi yapma, özgüvenli olma, kendini korumayı öğrenme, kendini geliştirme vs. İnsaAllah olur.

seninle kimle evlenmez zaten

• Şehir dışında okuyacak ne ilk ne de son kişisin..Takıl istediğin yerde kafana göre

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.