Şimdi Ara

3 Senelik Sistem Upgrade Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    970A-D3 AM3+ AMD 970/SB950 DDR3 2000MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA

SAPPHIRE
    HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI

Samsung evo 850 250 gb Ssd

Üstatlar benim sistem bu 2 sene 9 ay oldu. MühendisMurat kardeşimizin tavsiyesi ile almıştım. Bi upgrade düşünüyorum fazla masrafa girmeden. Amd rx 480 beni heyecanlandırdı. Onla birlikte nasıl bi upgrade yapabilirim? Çok fazla anlamıyorum bi ekran kartı bi ana kart yeterli olurmu upgrade için.

Bi de görüşlerinizi alayım. Şuan pc her işimi görüyor. Açamadığı oyun yok. Ama battlefront gibi sağlam oyunlarda biraz grafik kısmam gerekiyor. Sizde 1 sene daha idare edeyim mi yoksa sistemi yükselteyim mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

GIGABYTE
    970A-D3 AM3+ AMD 970/SB950 DDR3 2000MHZ (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART

AMD
    FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm İşlemci

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk

CORSAIR
    CARBIDE SERİSİ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA

SAPPHIRE
    HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI

Samsung evo 850 250 gb Ssd

Üstatlar benim sistem bu 2 sene 9 ay oldu. MühendisMurat kardeşimizin tavsiyesi ile almıştım. Bi upgrade düşünüyorum fazla masrafa girmeden. Amd rx 480 beni heyecanlandırdı. Onla birlikte nasıl bi upgrade yapabilirim? Çok fazla anlamıyorum bi ekran kartı bi ana kart yeterli olurmu upgrade için.

Bi de görüşlerinizi alayım. Şuan pc her işimi görüyor. Açamadığı oyun yok. Ama battlefront gibi sağlam oyunlarda biraz grafik kısmam gerekiyor. Sizde 1 sene daha idare edeyim mi yoksa sistemi yükselteyim mi?

Sistem hala iyi sayılır kardeşim.. Bence böyle idare et bir süre daha.. sonra komple değiştirirsin.. şimdi ekran kartı önersek, işlemci darboğaz yapabilir.. RAM tavsiyesi yapsak 1 sene sonra değiştirirsen boşa masraf olacak.. en iyisi hiç elleme, 1 sene kadar daha kullan.. sonra doların ve piyasanın durumuna göre yeni nesil bir sistem toplarsın kendine.. :)

• Eyvallah hocam ben de öyle düşünürüm. Ama amd rx 480 in fiyatı beni benden aldı
  • quote:

Eyvallah hocam ben de öyle düşünürüm. Ama amd rx 480 in fiyatı beni benden aldı

Bir şey değil kardeşim.. R9 480X'in fiyatı belli oldu mu ki.. ne kadar olacakmış.. ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Eyvallah hocam ben de öyle düşünürüm. Ama amd rx 480 in fiyatı beni benden aldı

Bir şey değil kardeşim.. R9 480X'in fiyatı belli oldu mu ki.. ne kadar olacakmış.. ? :)

Tr fiyatı belli değil de 200 dolardan çıkacak. Gtx 980den güçlü olduğu söyleniyor. Bu fiyata mükemmel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Tr fiyatı belli değil de 200 dolardan çıkacak. Gtx 980den güçlü olduğu söyleniyor. Bu fiyata mükemmel.

Bu fiyata gayet iyi bir performans diyebiliriz o zaman.. bu arada ben söyleyeyim, tahmini 900 - 1000 lira giriş fiyatı görebiliriz ilk başta.. :) GTX 980'den güçlü olabileceğini de pek sanmıyorum.. videolarda R9 390 ve R9 390X arasında gösteriliyor genelde.. bu da en fazla GTX 970 ve 980 arasında bir performansı olduğunu gösterir..
  • quote:

quote:

Bu fiyata gayet iyi bir performans diyebiliriz o zaman.. bu arada ben söyleyeyim, tahmini 900 - 1000 lira giriş fiyatı görebiliriz ilk başta.. :) GTX 980'den güçlü olabileceğini de pek sanmıyorum.. videolarda R9 390 ve R9 390X arasında gösteriliyor genelde.. bu da en fazla GTX 970 ve 980 arasında bir performansı olduğunu gösterir..

970 980 arası olursa bile çok iyi çünkü fiyatı 970den bile baya daha ucuz. 980i geçtiği söyleniyor kesin bir şey yok ama sonuçta yeni bir mimari. Üstelik alacağı destek daha uzun ve kaliteli olacak. Dx12 desteği , vr desteği bunlar da önemli. Bende 900-1000tl arası bekliyorum malesef. Bizde her şey kazık. Fark büyük olursa amazondan alınabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

970 980 arası olursa bile çok iyi çünkü fiyatı 970den bile baya daha ucuz. 980i geçtiği söyleniyor kesin bir şey yok ama sonuçta yeni bir mimari. Üstelik alacağı destek daha uzun ve kaliteli olacak. Dx12 desteği , vr desteği bunlar da önemli. Bende 900-1000tl arası bekliyorum malesef. Bizde her şey kazık. Fark büyük olursa amazondan alınabilir.

199 dolara GTX 980 performansını verecek kart üretecek kadar zengin değil maalesef AMD firması.. :) Bence GTX 970'ten fazla değildir o kartın performansı.. buraya yazıyorum bak.. :) ya da çok az daha iyi olabilir daha güncel olduğu için..

• quote:

quote:

199 dolara GTX 980 performansını verecek kart üretecek kadar zengin değil maalesef AMD firması.. :) Bence GTX 970'ten fazla değildir o kartın performansı.. buraya yazıyorum bak.. :) ya da çok az daha iyi olabilir daha güncel olduğu için..

970i havada karada tokatlar 980le de kapışır Benim görüşüm bu. Fp olduğu için her zaman Amd derim.

• quote:

970i havada karada tokatlar 980le de kapışır Benim görüşüm bu. Fp olduğu için her zaman Amd derim.

970'den iyidir büyük ihtimalle, ama 980'le kapışması zor gibi geliyor bana kardeşim.. kendin söylüyorsun F / P bir kart olduğu için çok ultra güç beklememek lazım.. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.