Şimdi Ara

3 senedir sınıfta kalıyorum (Tıp) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
123
Cevap
1
Favori
51.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merkezi yerleştirme ile yatay geçiş yapıp size uygun rahat ders geçeceğiniz bölümü bulun. azami eğitim süreniz bitmeden




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandevan5a1 -- 13 Ocak 2022; 16:55:14 >
  • merkezi yerleşitrime ile yatay geçiş hk.kullanın.

  • Hocam bana özelden ulaşabilir misiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıp fakültesinde öğrenci işleri farklı işliyor demekki siz farklı bir bölüm okumayı düşünmediniz mi ? mühendislik mimarlık vs tıp kazandığınıza göre bütün bölümlere puan yetiyor.demektir.

    ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

    2022 yks ye girip kazandığınızda eski okulunuzu unutun bütün işlemler tekrardan başlıyacak.

  • merhabalar ne yaptınız şuanda

  • intotherain1 kullanıcısına yanıt

    Ben de sınıfta kaldım. Bu yıl geçmem için finalden 70 almam lazım yarın da sınavım var aileme hiçbir şey söyleyemedim nasıl söyleyeyim bu yıl başlarken çok çalışacağım bir daha olmayacak diye sözler vermiştim yine tutamadım yine uzecegim onları bunu düşünmekten pişmanlıktan yarınki sınavıma çalışamıyorum ailemin onca emeğine yazık ediyorum ve bu hiç aklımdan çıkmıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2015 girisliyim ama birinci sınıfta kalınca bıraktım. Yurttaki kizlar sürekli imalı imalı konuşuyordu yok sen bu kadar çalıştın da gecemedin mi tarzı konuşmalar beni çok üzdü hele ki duygusal aşırı takıntılı biriyim. Pratik sınavdan yüksek alıyodum hep ama teorikte bir türlü yapamadım, tabii düzenli de çalışmıyordum. Herkes gibi hırslı değildim. Sevmiyordum galiba bölümü üstelik lise yillarimda ders çalışmayı seviyodum. Beni asıl üzen şey de lise arkadaşlarımın tıpta sınıfı geçiyor olmalarıydı. Onlar yapiyordu ben neden yapamıyorum düşüncesi hala kafamı kurcalar. Hatta bi arkadaşımın ben hastanelik olayım ama yeter ki tip kazanayım dediğini bile biliyorum, ben hiç böyle değildim mesela başarısiz olmamin sebebi bu mu bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dinlebenibi D kullanıcısına yanıt

    Bırakıp ne okudunuz? Pişman mısınız memnun mu?

  • Mühendislik okudum bitirdim de. Pişman mıyım değilim sanırım ama sadece neden başarılı olmadim diye düşünmüyor da değilim ara ara.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımhaber forum
    MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANINA GÖRE YATAY GEÇİŞ VE ÖRNEK DİLEKÇE - ANA KONU » Sayfa 1 - 394
    https://forum.donanimhaber.com/merkezi-yerlestirme-puanina-gore-yatay-gecis-ve-ornek-dilekce-ana-konu--82073060

    BÖLÜM DEĞİŞTİRİN BENCE VERDİĞİM LİNKTE NE YAPICAĞINIZ YAZIYOR.

  • evandevan5a1 E kullanıcısına yanıt

    azami eğitim süresinden kastınız nedir? kaç yıl oluyor eğitim süremiz

  • erebosre E kullanıcısına yanıt

    Öğrenciler, bir yıl süreli yabancı dil hazırlık sınıfı hariç, kayıt olduğu programa ilişkin derslerin verildiği dönemden başlamak üzere, her dönem için kayıt yaptırıp yaptırmadığına bakılmaksızın öğrenim süresi iki yıl olan önlisans programlarını azami dört yıl, öğrenim süresi dört yıl olan lisans programlarını azami yedi yıl, öğrenim süresi beş yıl olan lisans programlarını azami sekiz yıl, öğrenim süresi altı yıl olan lisans programlarını azami dokuz yıl içinde tamamlamak zorundadırlar. Kayıtlı öğrencilerin azami sürelerinin başlangıç tarihi, 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılıdır.

  • ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

    şeyi anlayamadım, ben tıptan mühendisliğe geçtiğim zaman azami sürem 9 yıl olarak kabul edip tıpta okuduğum sınıfları da mı sayacaklar? yoksa sıfırdan yedi yıl mı sayacaklar

  • erebosre E kullanıcısına yanıt
    Farklı bölüme geçerseniz sıfırlanıyor. 7 yıl sayacaklar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

    teşekkür ederim cevabınız için. yazdıklarınızı okudum, umarım siz de ben de çıkar yol bulabiliriz. ben 2. sınıf tıp öğrencisiyim ve bu sene sınıfta kaldığım kesin. tıp fakültesi hakkında düşüncelerimiz aynı, bana da onca şeyi ezberlemesi çok zor geliyor. ama öte yandan başka bir bölüme geçersem orada da yapamamaktan korkuyorum. durumlarımız aynı değil evet ama hissettiğin kararsızlık ve ne yapacağını bilememe hissinin çok benzediğini söyleyebilirim.

  • erebosre E kullanıcısına yanıt
    Önemli değil dostum. Bir yolunu buluruz umarım. Ben hiç istemeden geldik bu okula böyle oldu işte. Sen isteyerek gittiysen, genel olarak bölüm-meslek yapılabilir geliyorsa kalmış olsan bile devam etmeni tavsiye ederim. Bir kere kalmaktan bir şey olmaz. Ben tıbbı hiç sevmiyorum, daha genel bir sorun benimkisi. 3 yıldır toplam 10 saat çalışmamışımdır sana öyle söyleyeyim. Başlarda çalışmayı deniyorum sonra yapamıyorum diyip bırakıyorum :D. Psikolojim uzun zamandır bozuk, hiçbir şeye gücüm kalmadı gibi hissediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben de hiç istemeden geldim, lise boyunca hayatta tıp yazmam diyordum hep. daha sonra hem sıralamamın arada kalmasından ötürü hem ailemin isteği için bi deneyeyim belki hoşuma gider kafasıyla tıpı yazdım. birinci sınıf zaten online idi çalışmadan sınıfı geçebildim. 2. sınıfta ise ilk dönem zaten çalışmadım, ikinci dönem ise çalışmayı deneyip senin de dediğin gibi yapamıyorum diyip bıraktım. ezberlenecek bir sürü şeyin varlığını görünce motivasyonumu sağlayamadım, zaten yapamayacağım diye. şimdiden sonrasında ise ne yapacağım bilmiyorum, bu durumla yüzleşmekten korktuğum için de bunun üzerine düşünmeyi erteleyip durdum.

  • erebosre E kullanıcısına yanıt
    Benzer şeyler yaşamışız 2019 girişliyim ben de. Sonumuz hayrolsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ChristoBangalter kullanıcısına yanıt

    hayrolsun

  • erebosre E kullanıcısına yanıt
    4 yillik bölüm için 7 yil 5 yillik tip için 8 yil azami eğitim süresi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.