Bu arada netlerin artması için ilk önce seviyene uygun deneme al ve sonra denemeyi gücünü toplayarak ciddi bir şekilde çözdükten sonra hangi konularda yanlışın olduğunu analiz et ve o konulara dön, öğrenip soru çözümleri izle, netlerin artacaktır. |
3 sene oldu gençler artık dayanamıyorum yardım edin (2. sayfa)
-
-
Eyvallah geçen konu açtım tek düze zorlukta olan bir deneme önerisi için rasyonel yayınları güzelmiş onu almayi planlıyorum umarım güzeldir bakalım cok sağol -
Tytde yanlis yaptigin yerlere agirlik verirsen artar ancak son 2 ay 80den 95e gelmistim dil bilgisi geometri ve sosyal calisarak -
Dostum, öncelikle sınavda bütün soruları okuyabiliyor musun? Zamanın yetiyor mu? Yoksa bir tane soru ile 150 saat inatlaşıyor musun? Sorunun cevabını bilip bilmediğini ilk 15 saniyede anlarsın, bilmiyorsan boş bırak sonra dönersin.
Gerçek sınav stresi ile sorulara takılabiliyor insan. Ben mesela LYS matematik'de ilk soruları okuyuşumda yarısını çözememiştim heyecandan midem bulanmıştı. Ama boş bıraka bıraka teker teker döne döne hepsini yanıtlamıştım.
Brute force yaklaşmamalısın bence olaya soruları neden yanlış yaptığına odaklanmalısın. Tek tek soruları kontrol ederken yaz şundan yanlış yaptım bundan yanlış yaptım diye.
Konuların mantığını anlamak daha zor olsa da uzun vadede aslında daha az eforla net yükseltecek bir şey.
-
Her elini sallayan 50 ile başlamıyor ben 33 ile başladım şimdi 50 55 yapıyorum ve netlerimin nasıl artıcağını kestirebiliyorum bu kadar uzun süredir çalışıyorsanız 1 deneme çözünce nerde eksiğiniz olduğunu anlamanız gerekir
-
Hocam ben sınav sürecini 3 yıl önce atlattım o yüzden yayın isimleri vs veremeyeceğim ama derdine deva bir çözümüm var bunu meslek lisesinden tıp kazanmış birisi olarak söylüyorum. Eline soruları 10yıl öncesinin kalıp sorularını içermeyen özgün soruları olan bir deneme serisi alıyorsun her hafta en azından 1 deneme çözüyorsun denemede yanlışın olan soruları alıp kontrol ediyorsun konuya yeteri kadar vakıf olamadığını düşünüyorsan o konudan elindeki soru bankalarındaki soruları çözüyorsun bu soru bankasındaki soruları da eğer çözemiyorsan mesela 10 soruda 2den fazla yanlışın/boşun varsa o konuyu yutupdan kaliteli hocalardan iyice dinleyip tekrar soru bankasına dönüyorsun bu arada çözemediğin soruların tamamını bir soru zarfı olur soru defteri olur soruyu kesip onun içine atıp çözülmesini sağlıyorsun bu konuda da kunduz baya iyi bi uygulama bu şekilde eksiklerine yönelip vaktini zaten bildiğin konulara harcamamış oluyorsun. Artık sorular kalıp değil baya özgün o yüzden mümkün olduğunca fazla soru tipi görüp her soruyu yapabiliyor olmam gerek inan her hafta netlerin düzenli olarak artacak.
-
Hocam bunu soylemek üzücü ama daha 2 haftadir dediginiz sistemde 120 sorunun hepsini cozup analiz etmeyi ogrendim 12.sinifta denemeye girer bakip cozemedigim sorular disinda veya yanlis cikan sorulari cozmek disinda bir sey yapmazdim iki haftadi bilgi sarmali kontrol7 setini bitirdim ve koçluk aldığım hoca ne yapiyorsun sen cozmeye valtin yetmediklerini cozmuyor musun demesiule yeni 2 haftadir 120 de hepsine vakit ayriyorum dediginize ozellikle vakit ayiracagim eger isime yararsa tekrar teşekkürumu belirtirim sağolun -
benim de 3.senem aynı şeyleri yasamısiz iki senedir sınavda netim 70 kusur geliyo bir ton yanlış bosla.Türkçe 15y 16 y yaptım iki sene üst üste.gerizekali damgasını yedim kabullendim de kapasitemi artık.
sırf bu tytyi sayisalcilar hayvan gibi yapıyor diye tmye geçtim tıp istiyordum bende.
tmde zaten çoğu kişi yapamıyor vs diye.Kaç deneme bitirdim haddi hesabı yok analizlerini de yapıyorum ama salak ben sürekli yanlış okuma soruya takılma vs yapıp netlerimin dusuk gelmesini beceririm.Bu konuyu içim kan ağlayarak okudum.Gel sarılalım kader ortağım -
Tyt notlarini sosyal ve fen artirir
Bundna sonra soru bankasi cozme
Git tyt fen apotemi brans denemesi al
Tyt sosyal paraf brans denemesi al
Eksik yerlere tekrar bakarsin ama tyt icin fen ve sosyal brans denemeleri çöz
Calismanin yuzde 90 i ayt olsun
Ayt calis tyt icin dedigim gibi brans denemesi yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birazda olsun olumlu düşünmeliyiz belki olmayacak ama onca aylar olmadi 5 aya umutlu bakmak insani insan yapan şeyler umutlu bakalim yılmayalım hayat karşılığın verir umarım sarılalım hocamquote:
Orijinalden alıntı: rosalindaa13
benim de 3.senem aynı şeyleri yasamısiz iki senedir sınavda netim 70 kusur geliyo bir ton yanlış bosla.Türkçe 15y 16 y yaptım iki sene üst üste.gerizekali damgasını yedim kabullendim de kapasitemi artık.
sırf bu tytyi sayisalcilar hayvan gibi yapıyor diye tmye geçtim tıp istiyordum bende.
tmde zaten çoğu kişi yapamıyor vs diye.Kaç deneme bitirdim haddi hesabı yok analizlerini de yapıyorum ama salak ben sürekli yanlış okuma soruya takılma vs yapıp netlerimin dusuk gelmesini beceririm.Bu konuyu içim kan ağlayarak okudum.Gel sarılalım kader ortağım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X