Şimdi Ara

3. Sene Hazırlanan Varmı Aranızda ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aile Çevre ve psikoloji bakımından nasıl durumdaydınız. Bilgi Almak istedim istediğim yerin gelmeme oranı çok yüksek belli değil durumum tam bilgi almak istedim.

• Valla ben düşündüm ama kaldıramadım bir arkadaş yaptı, dersaneye de gitmedi 200k 100k bu sene 50k olmuş. Dersane stresi olmadığından daha rahat olduğunu söyledi.

Tavsiye etmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BluePage B kullanıcısına yanıt
    teşekkürler.
  • var ben :) psikolojik olarak bahsedeyim akrabalarının bazıları seni tanıyamamış olanlar bi yere yerleş(e)memiş hem de 2 yıllığı kastederek ve bunu inatla kafalarından çıkarmazlar aynı konular çıkıyo yine yapamıyo derler kendini salak hissedebilirsin seni lise kpss sine yönlendirebilirler ailen kimi zaman dalga geçer anlayacağın psikolojik olarak en fazla bunlar etki eder eğer bunlara kulak asmassan bişey eksilmez hayatını yaşar istediğin bölüm geldiği zamanda aaa ben bu çocuk yapar akıllıdır demiştim diyenler çok olur...hhaa bi de arkadaşların ikidebir okumuor musun niye sen okuyacak çocuktun kaç puan aldın hangi bölümü istiyosun ki gitmiyorsun sorularına muhattap olman çok yüksek bu kadar...çok çalıştın yine olmuyor işte bu kaderdir kaderde ne varsa o yaşanır tabii bazıları bunu laf sokar gibi söyleyecek yapamıyor ama üzülmesin cinsinden söyleyenler olur ama bu söz doğrudur..ALLAH istediğin bölümü nasip etse marstanda gelseler yine o bölüm nasip olur yok olmayacaksa nasip değilse tüm lys girenleri öldürüp sınava girsen yine nasip olmaz bi de evdekilerden ben ders çalışıyorum bahanesiyle sana verilecek çoğu işten kaytarabilirsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2 yıllık mı 4 yıllık mı
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.