Şimdi Ara

3 saniyede bir reset atıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6600gt ekran kartım vardı x1950pro aldım.6600gt yi çıkardım 1950pro yu taktım ama pci güç kablosu tam oturmuordu onun için 1950yi çalıştıramadım.bu sefer yeni kablo alana kadar 6600gt yi yeniden takmak istedim.taktım power düğmesine bastığımda daha ekrana hiç bios görüntüsü bile gelmeden yaklaşık 3saniyede 1 reset atıyo,ardı ardına.Bunun nedeni ne olabilir?

• baska bı psu ıle denersen ıyı olur bence psu da bı sorun olabılır tam oturmaması da garıp nasıl oldu kı
  • bios sa gire biliyormusun gire biliyorsan defult yap sonra tekrar dene olmazsa bios pilini çıkar ve 5 dakika kadar bekle sonra tak ve pc çalıştır olmazsa haberim olsun mesaj kutusuna mesaj bırak

kolay gelsin
  • Isınmadan Yapabilir Termal Macunu Yenile
  • ekran kartının forumdan aldım 2.el kablo yoktu,kadıköyde de satan bi yer bulabildim yazıcıoğlunun en alt katında.7,5 ytl küçücük kablo,ama girmedi işte oraya anlamadım.

pili çıkardım,ama değişen bişey yok
    biosa hiç girmiyo,açılıyo fanlar dönmeye başlıyo,reset etıyo,3sn sürmüyo
  • şimdide açıyorum 10sn sonra kapanıyo kendiliğinden

• alnladığım kadarıyla o kablo tam oturmadığı halde sen sistemide açmaya kalkmışsın
    eğer öyleyse helal olsun sana

Anakartın zarar görmüş olabilir ama öncesinde başka bir psu denemenizi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhanzeynel

alnladığım kadarıyla o kablo tam oturmadığı halde sen sistemide açmaya kalkmışsın
    eğer öyleyse helal olsun sana

Anakartın zarar görmüş olabilir ama öncesinde başka bir psu denemenizi tavsiye ederim.

Adam ağlıyor sen de fırça atıyorsun, bravo.

quote:

Orjinalden alıntı: ozangoren

şimdide açıyorum 10sn sonra kapanıyo kendiliğinden

Sorun dediğin gibi PCI güç kablosunda, anakartının zarar görebilceğini pek sanmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Algol Perseus

Sorun dediğin gibi PCI güç kablosunda, anakartının zarar görebilceğini pek sanmıyorum.

ama şöyle bişey var eski kartımı taktığımdada açılmıyor,onboarda taktığımdada,yani bence şu an sorun ekran kartlarında değil.ya anakart ya da psu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.