Şimdi Ara

3 SAAT KALDI VE KARAR VEREMEDİM [HELP HELP HELP]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yola itu ekonomi için çıkmıştım 17200 ile kapatmış geçen sene,bu ilk mezun senemdi ve ham 10 bin yerleştirme 17.150 oldu
    İlk başta mutluluktan havaya uçmuştum çünkü %90 ihtimal ile itu gelecekti gerilemelerle beraber

Zaman geçti ODTU Iktisat'ı soktular aklıma,ODTU'nun boğaziçinden sonra en iyi İktisat eğitimini verdiğini söylediler

Odtu iktisat 14.300 gibi bir rakama kapamış,mytercih - e tercih - bu forumdaki analizciler bana ODTU'nun de geleceğini söylediler

ITU Econ 5 senelik bir bölüm ve henüz kendini kanıtlamadı çünkü yeni açıldı
    ODTU Iktısat köklü bir bölüm

Şuanda eğitim açısından ODTU Iktisat > ITU Ekonomi

Gelme ihtimalide var benim için ve ben şuanda listemde 1 ITU 2 ODTU olarak tutuyorum,ama elime böyle bir şans geçmiş ve ODTU şansı var,ama yola ITU için çıkmıştım bu süpriz oldu

Millet ne dandik bölümler ve okullar için il değiştirirken ben ODTU Iktısat şansını neden denemiyeyimki

Ben buraya çok bağlıyım,ÜSKÜDAR'da yaşıyorum çok yakın dostlarım,Annem ablam abim hepsi burada
    Yani bir yandan ODTU Iktisat > İTU Ekonomi
    Bir yandanda benim için Üsküdar > Ankara

Karar veremiyorum,3 saatten az kaldı ve kalbim hızlanmaya başladı..

Edit : Gelme ihtimali %40 gibi zaten ama o ihtimal var, benim kararsız kaldığım konu bu şansı denemek yada denememek ODTÜ'yü bire yazmak yada yazmamak thats of all
    https://www.youtube.com/watch?v=Ux5K_yJhh-c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestofmath -- 14 Ağustos 2018; 21:34:55 >

• Neden 594000 saniyede karar veremedin de 10800 saniye kala karar vermek zorunda kaldın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FC547EB8D

Neden 594000 saniyede karar veremedin de 10800 saniye kala karar vermek zorunda kaldın?
    Bilmiyorum,en başından beri düşündüm ama şuanda çok derine indim bir türlü karar veremiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.