Şimdi Ara

3 reset sonra oyun ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • condamnet 2 oyununu taktıgımda 3 defa reset atmadan rahatlamıyo.sonra herşey normal sadece bu oyunda bu reset olayı oluyo anlamadım gittim ? reset olayı bittiginde oyunu gayet güzel oynuyo bi sorunda cıkarrtmıyo.ama illa reset atıyo xbox...ben bi mantık yürütemedim takıldım kaldım...

• Nasıl yani?Rahatlamıyo derken?Biraz daha açarsan...Ama sonuçta Condemned bu gerilime katlanamıyordur.
  • mesela baska bir oyunu takınca hiçbir sorun olmuyo reset felan atmıyo..ama Condemned i takınca reset atıyo 3 defa sonra kusursuz oynuyo oyunu sürekli aynı yani anlıyacagın...
  • diğer oyunlarda sorun yoksa oyunun dvd sinden kaynaklıdır sorun
  • quote:

Orjinalden alıntı: decxal

diğer oyunlarda sorun yoksa oyunun dvd sinden kaynaklıdır sorun

Evet,kesinlikle ben de öyle düşünüyorum.
  • Reset olayı benimde başıma gelmişti forumda yazmıştım. Bu oyunu oynamaya başladığımda makina paso reset atıyordu. Dedim cd den olabilir GTA 4 ü taktım biraz oynadım bi baktım gta dada atmaya başladı daha önce hiç gta da reset attığını görmemiştim. Makinanın etrafı ve üstü biraz tozluydu makinayı bütün kaplolarından çıkarttım iyice sildim etrafını tertemiz yaptım sonra taktım cd yi ne gta da nede bu oyunda reset falan atmadan 4-5 saat oynadım.
  • Başka oyunlarda sorun olmuyor sadece Condemned'de sorun oluyorsa oyun ile ilgili bir problem vardır.Ya dvd de sorun vardır, yada iso da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • başka oyunlarda olmuyor.sadece Condemned 2 de bu sorun var reset atmasa şaşarım.neyse sanırım yeni update den sonra oyunlarda sorun olup olmadıgı açıkca anlaşılır.hdd ye atıpta sorun çıkarıyorsa yine ozaman oyundandır diyebilirim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.