Bildirim
3 RAM NASIL TAKILIR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
2 tanesi dual olsun bi tanesi yanda takılsın olayı olmuo kardeşim ya 2 tane yada 4 tane lazım dual için % 5 lik bir faydası var dual olayının ama ben seviyorum güzel bşi yani max kullanıdığın bellek miktarını kontrol et eğer 1 gb ı geçmiyosa 3. yü takma birşey farketmez kanımca hem 2gb dual çalışır
-
Valla ram nasil takilir biliyorumda , 3 gb ram nasil takilir bilemiyorum.
3 Adet ram slotu varsa yanyana takarak çalişcagini söyleyebilirim.Ama ram takmak veya almak istiyorsaniz 2 GB veya 4(2x2) GB takiniz en ideali ve en garantisi bu yöntem olucaktir.
-
Güzel arkadaşım sen boşver boş bulduğun yere tak onlar çalışır canını sıkma dual felan farketmez okadarını kullanamassın zaten
kendine dikkat et kanksss
buraya bakarsan nasıl takılır görebelirsin.
http://www.youtube.com/watch?v=trVki2Cm_EI
-
dual çalışmaz bağımsız çalışır aynısından 1 tane daha al öyle kullan -
anakartında 4 tane ram slotu var zaten aynı marka model ramden bir adet daha alıp öyle kullanırsan daha güzel olur. -
ben de 3 tane kullaniyom single calisyor..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X