Şimdi Ara

3 pinli fanları takacak yer yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, aerocool xpredator aldım 2 adet 24cm lik fanların ikiside 3 pinli ek olarak 14 cm lik bir fanım var oda 3 pinli soketlerden. Molex olsa psu ya direk bağlarım ama bu şekilde sadece tek bir fanı anakart üstündeki SYSTEM FAN yazan kısma taktım. Diğerleri boşta kaldı. Diğer fanları nasıl takabilirim?

• fan kablosunun ucundaki üçlü soketi çıkarıp kabloların ikisini direk molex soketinin başlarındaki iki yuvaya sok. fanlardaki 3 kablodan biri devir sayısını görmek için. ortadaki devir kablosu olması lazım. ama sen yinede deneyerek öğrenirsin hangisi olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkkarakartal1903 -- 9 Aralık 2012; 23:17:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

Selam arkadaşlar, aerocool xpredator aldım 2 adet 24cm lik fanların ikiside 3 pinli ek olarak 14 cm lik bir fanım var oda 3 pinli soketlerden. Molex olsa psu ya direk bağlarım ama bu şekilde sadece tek bir fanı anakart üstündeki SYSTEM FAN yazan kısma taktım. Diğerleri boşta kaldı. Diğer fanları nasıl takabilirim?

Selam
    Aşağıdaki resimde olan adaptörden bir tane alırsanız, sorununuzu gidermiş olursunuz. Bunu bilgisayar malzemecilerinden veya Web siparişi vererek temin etmek mümkündür.
    Kolay gelsin..

3 pinli fanları takacak yer yok?

• Üstadım, iyi geceler.

Resimli ve tam isabet yanıtlarınıza bayılıyorum. Arşivime ekliyorum.

Selam ve sevgiler.
  • Tamam hocam 8 tane varmış yeni gördüm bende kasada daha doğrusu tam ne işe yaradıklarını bilmiyordum takınca çalıştı, teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.