Şimdi Ara

3 pin çoklayıcı kablo nereden bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar akasa 1 adet 12 cm egzos fan (3pin) ve 2 adet 8 cm (3pin) kasa fan ı aldım ancak anakartımın üzerinde sadece 1 tane 3 pin çıkışı var bu fanların hepsini tek bir kablo ile anakartıma bağlamam gerek bunu nasıl yapabilirim ?

Bu şekilde çoklayıcı kablo bulabileceğim bir yer var mı ?

Intel Core i7-7700K (default) / Asus ROG Strix Z270G Gaming mATX (Bios 1301) / G.Skill Trident Z RGB 2x8 Gb 3600 MHz 15-15-15-30 2T 379 (DRAM 1,379V - VCCIO 1,1250V - VCCSA 1,1375V) / Intel HD Graphics 630 / Hadron 500 W / Intel SSD DC S3700 Enterprise 200 Gb x 5 / Intel Thermal Solution BXTS15A / Samsung SH-224FB dvd-rw / Samsung 2433LW 24" / Logitech Z-2300 / Windows 10 Pro x64 / Uzay montaj / APC BX650LI-GR ups x 2
  • Iron Mask bu önerdiğin aparat ile psu dan fanları direk bağladığım zaman fanların hepsi stabil olarak tam güç çalışacaklar sanırım.

Ben fanların ısıya duyarlı olarak yükselip yavaşlamasını istiyorum bunun için de Fanların üçünü de anakarttan beslemem gerek sanırım ? anakartın da tek güç çıkışı var böyle bir aparat var mı veya bu önerdiğin aparat ta fanların hızlı yavaş çalısmasını sağlar mı ?
  • http://www.teknobiyotik.com/akasa-pwm-coklayici-kablo-1-giris-3-cikis.html burdaki ürünle fanları anakarttan çalıştırıp hızlarını speedfan gibi programlarla ayarlayabilirsin ve fan kontrolcü ile ayarlayabilirsiniz

- DH CEMİYYET-İ OSMÂNİYYE -
    Yeniçeri Ocağı
  • sungor bu önerdiğiniz akasa modeli 4 pin giriş bnm fanlar 3 pin aynı kablonun 3 pin i lazım ama sanırım öyle bir kablo yok ne yazıkki :( artık ek yapmayı düşünüyorum 3 fan ı kesip tek fan çıkışında birleştirmeyi düşünüyorum beslemeyi de tek fandan yapacağım umarım işe yarar..

- DH CEMİYYET-İ OSMÂNİYYE -
    Yeniçeri Ocağı
  • sungurun verdiği ürün doğrudur anakartın pwm yuvasna takıosun ve 3 fan bağlıosun speedfan programı ile kontrol edebiliosun ama hepsi aynı rpmde çalışır orası başka ayrı ayrı olmasnı istiosan al bi fan kontrol :)
  • ewet Y kablo diye geçiyor birkaç sitede gördüm ancak stoklarda yok fan kontrol almak yerine ek yapmayı düşünüyorum 3 fan ı birbirine ekleyip tek fandan beslemek daha mantıklı yarn elime ulasırlar deneyip göreceğiz :D

http://www.caseking.de/shop/catalog/PC-Zubehoer/Adapter-Kabel/Inline-Luefter-Adapterkabel-3-Pin-zu-6x-3-Pin::14820.html
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.