Şimdi Ara

3 Paketten hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar çok acil tavsiyelerinize ihtiyacım var.

1.seçenek tivibu maxi paket+hipernet + telefon tabi telefonu içerisine alicaklarini daha bilmiyorum.
    (Hipernet 24mb e kadar)

2.Seçenek 16 mb e kadar adsl + dsmart
    internette dsmart net ten gelicek.
    (Hattın 23 mb e kadar destekliyor)

3.Seçenek superonline fiber 25mb + digiturk

Benim yığını dsmart yada digiturkten istediğim sinema ve belgesel kanallarının olması spor önemli değil en azından açtığımda böyle türk sinemasinda vizyona giren filmler mesela düğün dernek eyvah eyvah 3 gibi sonra yabancı sinemda harry porter ne bileyim daha bir sürü açınca bir tane bulayim en azından ve belgesel belgesel olsun yeter. :)

Sizce hangisi daha iyi benim için hat değerlerim iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Superonline.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: igorparker

Superonline.

Digiturk iyi midir peki sinema.olsun belgesel olsun yayın kalitesi olsun ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

İyidir. Yayın kalitesi Dsmart ve teledunyadan daha iyi. Belgesel kanalları da öyle.

Peki ayriyetten çanak parası felan alırlar ? Binada ortak anten kullanılıyor yani antenten kastım çatı katında bir ane next star diye bir şey var herkesin kabloları ona bağlı onu kullanarak mi gelir yoksa ayriyetten anten mi baglarlar ona da para vermek istemiyorum.Tivibu nasıl acaba anten dedi felan yok kar li yağmurlu havalarda çekme derdi de olmicakmiydi galiba digiturkte var mi bilmiyorum ama ttnet sözleşme var diye ikna kampanyası yapıyı larmis nasıl dusunuyorsun ?

Binada anten var ise kurulum parası almazlar. Zaten o kampanyalarda çanak kurulsa dahi kurulum ücreti vs. ödenmiyor genelde. Tivibu'yu ben önermem, görüntü kalitesi ve içerik kötü, kanal geçişleri çok yavaş. Bana da kampanyadan vermişlerdi, ilk gün deneyip kutusuna kaldırdım cihazı. Abonelik bitince de iade ettim gitti. Senelerdir Digiturk kullanıyorum, sinyal seviyesinde azalma hiç olmadı. Gerçi İzmir'deyim, iklim malum ama fırtına, yağmur oluyor sonuçta burda da. Ttnet ikna kampanyası yapar genelde, iyi de fiyat verebilir ama altyapıya çok bağımlı yani bina içi tesisat düzgün değilse çok uğraştırır. Superonline'da öyle bir dert yok, daireye kadar temiz bir bağlantı geliyor kendileri sıfırdan kurdukları için.
  • quote:

Binada anten var ise kurulum parası almazlar. Zaten o kampanyalarda çanak kurulsa dahi kurulum ücreti vs. ödenmiyor genelde. Tivibu'yu ben önermem, görüntü kalitesi ve içerik kötü, kanal geçişleri çok yavaş. Bana da kampanyadan vermişlerdi, ilk gün deneyip kutusuna kaldırdım cihazı. Abonelik bitince de iade ettim gitti. Senelerdir Digiturk kullanıyorum, sinyal seviyesinde azalma hiç olmadı. Gerçi İzmir'deyim, iklim malum ama fırtına, yağmur oluyor sonuçta burda da. Ttnet ikna kampanyası yapar genelde, iyi de fiyat verebilir ama altyapıya çok bağımlı yani bina içi tesisat düzgün değilse çok uğraştırır. Superonline'da öyle bir dert yok, daireye kadar temiz bir bağlantı geliyor kendileri sıfırdan kurdukları için.

O zaman digiturk ve sol fiber qliyim peki o kampanyada tutkuydu aldığımda sinema ilıcak mi yada sinema için ne kadar fazladan ödemem gerekir bir fiyat listesi cikarabilirmisin ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En güzel ek paket hangisiydi?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RiigorM R kullanıcısına yanıt
    Dostum bunu bana değil Superonline'a sormalısın :) Ben nerden bileyim hepsinin paket fiyatını, kampanyasını...
  • Haklısın teşekkürler peki ttnet iyi bir indirim yaparsa kalmalimiyim ve tivibu da sinema filmleri izlenebiliyor mu hat değerlerin gayet iyi ulaşılabilir hiz 23 mb onu hatirliyorum sadece diğer degerleride paylasmistim herkez çok sağlıkli demişti.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.