Şimdi Ara

3 Numara Büyük Emanet Krampondan Valencia'ya..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Memleketi Malatya'da seçmelere girdiğinde krampon alacak parası yoktu. 3 numara büyük emanet kramponların içine gazete kağıdı doldurup seçildi. Çanakkale'ye gittiğinde ailesinden ilk kez ayrılmıştı, dayanamadı kendini otogara attı. Takım arkadaşı yoldan çevirmese bugün David Moyes, Mehmet Topal'ı istiyorum der miydi?

eski bir yazı..

http://acetobalsamico.blogspot.com/2008/07/mehmet-topal.html

• Bana göre de Topal'ı satmak en büyük hataydı ama yerine alınacak ön libero var ki yönetim gönderdi.
  • başarı böyle bir şey. aslında bizlere birer örnek bunlar
  • ya amma çok dramatikleştirdiniz bu transferi adamı küçük emrah yaptınız kaç gündür
  • Mehmet Topal'ın geliş hikayesini okumuştum. Gerçekten kazıya kazıya gelmiş buralara.
    Düşünün artık Çanakkale'den otobüsle Galatasaray klubüne transfer için geliyor.

İşallah dünyanın sayılı liberolarından olur.
  • Dramatikleştirip durmayın artık. Futbolcularımız avrupan'nın büyük takımlarında oynasın istiyoruz sonra da duygusal davranıyoruz. İspanya'nın en büyük 3. takımına gitti adam. Daha ne olsun. Gururlanın sadece...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nolamaz

Dramatikleştirip durmayın artık. Futbolcularımız avrupan'nın büyük takımlarında oynasın istiyoruz sonra da duygusal davranıyoruz. İspanya'nın en büyük 3. takımına gitti adam. Daha ne olsun. Gururlanın sadece...

tamamdır abi, saygılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ona bakarsan Benayoun babası ile 60KM yürüyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Mehmet Topal'ın geliş hikayesini okumuştum. Gerçekten kazıya kazıya gelmiş buralara.

inanamıyorum otobüsle mi gelmiş

ne kadar fakirlerse demek 21. yüzyılda bile otobüs kullanıyolar. hem de taa çanakkaleden istanbula

• quote:

Orijinalden alıntı: Claymoré

quote:

Mehmet Topal'ın geliş hikayesini okumuştum. Gerçekten kazıya kazıya gelmiş buralara.

ne kadar fakirlerse demek 21. yüzyılda bile otobüs kullanıyolar. hem de taa çanakkaleden istanbula

• onun adına mutluluk verici bi transfer.ama gs adına kötü.takımda az bulunan adam gibi adam bi futbolcu kaybetdi..
  • Kör Ölür badem gözlü olur derler ya o hava var forumda 2 gün önce kazma topal ardayı sakatlıyo diyenler aslanım topal demeye başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Claymoré

quote:

o hikaye öyle değil. atla arabana gel deniyor mehmet topal'a o da "arabamız yok ki" diyor ve otobüsle geliyor. olay bu.

• Çok üzülmeyin Topal'ın arkasından... Nasıl olsa Valencia'da kadroya giremeyecek ve 1-2 seneye ya kiralık ya da bonservisiyle geri dönecek..
  • Mehmet TopaL için çok büyük bir başarı umarım büyük başarıLara imza atar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.