Şimdi Ara

3 nisan 2015 buger king rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün saat 15:00 sularında verdiğim siparişle meydana gelendir.

alt tarafı 1 hamburger 1 avuç patates 3-4 tavuk kanadını hazırlamaları 1 saat, maksimum 15 dakikalık yolu gelmeleri 45 dakika sürdü.

tamam yoğunluk olabilir geç kalmaları okey. ama adamlar hem hamburgeri hem patatesi nasıl soğuk getirebilir arkadaş anlam veremiyorum yahu. beceremiyorsan yapmayacaksın. kimse denetlemiyor mu bu rezilleri.

tavuk kanadını soracak olursanız, o da poşetten çıkmadı şansa bak sen

tekrar kuryeyle getirmelerini söyledim yemeksepetindekinlere bu sefer 20 dakkada geldi

asıl rezillik burda başladı. adam aynı siparişi tavuklu olarak getirmiş benden para istiyor. şubeden öyle kağıt vermişler. hadi sekerim sizin yapçağınız işe dedim müdürlerini arattım. bir daha 25 lira mı vericem diye.

not: tavuk da soğuktu?

kısaca bir daha üçyol burger king'i veya herhangi burger king'i kullanmayacağım. haksız yere kazandığınız onca para umarım bir gün burnunuzdan gelir.

• Tamam
  • Bu hamburger vs isler bos is bence adam gibi lahmacun pide vs varken ...karinda doyurmuyor aldiklari parada cabasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alternatiflere göz at bence knk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırıkkaleli zat

Bu hamburger vs isler bos is bence adam gibi lahmacun pide vs varken ...karinda doyurmuyor aldiklari parada cabasi.

Hamburgerde güzel iyidir de dediğin gibi Pide Lahmacun varken gerek yok sıcak bi pide yanında soğan bi ayran oldu mu değişmem hiç bir şeye.
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Hocam hamburgerin tadi iyi.olsa bile doyurmuyor icine ne katiyolarsa fiyatdia cok pahali.dedigin pide lahmacun candir +1

• Mecidiyeköyde burger king,mcdonalds,kfc ne söylediysem buz gibi geldi.
    Çözümü buldum dominostan pizza söylüyorum hemhızlı hemde sıcacık geliyo.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • (Bkz: Ekşi tarzında başlık açmak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teecem

(Bkz: Ekşi tarzında başlık açmak)

+1 Bunu yazmak için aşağı iniyordum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.