Şimdi Ara

3 model arasından öneri. Bütçe 75 bin TL.(Alındı ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • s.adebisi kullanıcısına yanıt
    Eminim hocam sıkıntı yok :) daha önceki mesajları da dikkate alarak yazdım sadece o mesaja cevap vermedim. Zaten diyorum ya çok az bir faiz ödenecek. Biriktirmek zor olur ama borç ödenir. Bir de piyasası sağlam araba alirsan üzerine bile koyarsin malum şartlarda. Evet 2. Eli iyi daha düşük fiyatlı bir araba da alınabilir ama adamın hevesi var binmek istiyor ne yapabilirim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozak07 -- 18 Temmuz 2016; 3:08:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    Hevesi varsa hiçbir şey diyemem :) ben o heves uğruna yerim 2.elini dedim gittim Mazda 3 aldım forum Mazda 3 önerilir ama alınmaz derken. Tabi halihazırda borcu devam etse de bir eve sahip olduğum için maddi kaygıyı bir kenara bırakıp kalbimi dinledim. Neyse konu ben değilim, oyum corolla ya da civicten yana benim de son duruma göre. Astra veya focus sedanın otomatik versiyonlarının 2. Ellerinden daha avantajlıdır bu iki marka malum. Otomatik olmasaydı jettayı, focusu katardım en azından içlerine.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.adebisi -- 18 Temmuz 2016; 3:24:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla fiyatının arabası değil.

    Kia cerato dizel otomatik öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen 50-60 binlik arabaya 90 bin tl yatırarak zaten kendini kazıklatıyorsun parayı da kolay kazanıyor moduna giriyorsun bu 1
    ikinci eli iyi olmayan araba al demedim zaten,50 55 60aralığına honda toyota opel gibi ikinci eli iyi araçlar bulunabiliyor bunu kastettim bu 2
    90k verip aldığın arabaya lpg takmaktan bahsediyorsun,50 binlik arabaya 90 bin tl bayıyorsun,iki sene sonra o araba kafadan 10 bin zaten kredi çektiğinden zarardasın ikinci eldeki Allah'ın emri değer kaybını saymıyorum çünkü para değer kaybediyor sterlin dolar kullanmıyor bu ülke bu da 3
    Yani özetle,parayı kolay kazanan sen oluyorsun bu durumda.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.adebisi kullanıcısına yanıt
    Ev varsa sıkıntı yok bakıp bakıp mutlu olunacak bir araba mazda 3 . Komşuda var bir tane mavi renkte arabaya bakıyorum gözüm kalıyor :)

    Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota fiyatının arabası değil yazan forumdaşım KİA Ceretoyu satmaya gidince kaç ayda ,kaça satacan ? Daha açık sorayım.... KAÇA ALIP KAÇA SATACAN ?? Corollayı al istediğin kadar zevkle doya doya kullan . Satmak istediğin zaman bir hafta değil 3 günde para.....Doğru düzgün fiyat yaz....Birde kaza yapma yeter....75 bine alacağım 2 el arabam kesin COROLLA CVT şanzumanlı, 1600 cc sorunsuz motor ve 132 HP güç ile problemsiz bir otomobil olurdu....Ek....Ben 10 yıl COROLLA SOL kullandım...Periyodik bakım dışında ..Servisle ve arıza ile ve bilmem ne ile hiç işim olmadı...94 binde 3 günde sattım..İlanı sildim....10 gün telefonla arayanlar bitmedi..Corolla böyle bir otomobil......Şimdi Avensis kullanıyorum...Çok şükür çok memnunum...Özetle......Tavsiyem boşuna değil.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 18 Temmuz 2016; 12:10:21 >




  • Heves önemli tabi. Adam kazanmış parasını, gerisini de yine kendi kazandığı parasıyla kredi olarak ödeyecek. Yani kendi kazandığı parayla istediği arabaya binmek istiyor. Buna da kimse birşey diyemez. Bence üç araba da mantıklı. Corolla'nın yaşlı arabası olduğunu düşünmüyorum. Honda her zaman ikinci elinin iyi olması ve çok sorun çıkarmamasıyla önde ancak onun da 2-3 aya yeni kasası geliyor. Opel de bence diğerlerinden kaliteli bir araç ama onun da kendine göre sorunları var. Sonuç olarak test edilsin, kullanılsın, yerinde incelensin ona göre karar verilsin bence. Bu arada üç araç da aşağı yukarı aynı ikinci el piyasasına sahip, hiçbiri ikinci elde sorun çıkarmaz herkesin bildiği gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün astra sedan dizel otomatik ve toyota 1.6 cvt kullanıldı test edildi. Ayrıca astra k 1.6 dizel otomatik test edildi.

    Astra sedan elendi. Corolla yerinde duruyor.

    Yarin da honda test edilecek. Bu arada corolla yeni kasa olacak cool olanı. Konfor olarak çok öndeydi.

    Yarın da honda yine bir test edelim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla en mantıklısı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence de kriterlerin için corolla iyi olur
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    Şuan kaskonun bana verdiği araba Civic Elegance otomatik modeli. Bugün 20 km kullandım. Şanzıman yavaş bazen kafası karışıyor. Birde motor ses verdiği kadar gitmiyor ciğeri kısıtlı yani. Şuan 60 70 lira para ama ne anahtarsız giriş var nede anahtarsız çalıştırma... Xenon far ve sunroof başka hiçbir özelliği yok ve içi dar. Göğüs plastiği odun ön kapılar idare eder. Süspansiyonu sarsmıyor 33 Psi'da.

    Ama şanzıman motor sorunsuz yakıt tüketimi normal o kadar gazladım 10.2 gösteriyor Lpgde kullanıma göre 20-25 krş yakar ki çok güzel değer. 2. Eli şayet güzel. Ama dediğim gibi 60-70 para verdikten sonra donanım bana zayıf geldi yada ben Gırtlak dolusu Sportage olduğu için garipsedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş bir ara bu konuyu ben mi açtım diye düşündüm. Sanki
    beni tarif etmişsin.ben de öğretmenim. Aylardır araç araştırıyorum. Aynen senin şartlarındayım.
    2-3 yıl içinde eve gireceğim. O nedenle arabayı yenilemek istiyorum. sorun çıkarmayacak gerektiğinde hemen satılacak araç araştırıyorum.
    Yaklaşık 10 farklı araç forumunu takip ediyorum ki, gerçek kullanıcıların ne gibi sorunları var aracı daha iyi tanıyayım diye. Bunlar bilindik piyasa araçları.
    Çocuk olduğu için geniş araç, eşim de kullanacağı için sorunsuz, otomatik araç arıyorum.bütçem de sizinki kadar ama peşin alacağım.
    Her yönüyle düşünüp araştıra araştıra honda civic ile corolla arasında kaldım.
    civic kasa değişecek ve takip ettğim kadarıyla da ekim gibi yüksek bir fiyattan gelecek yoksa kararım kesinlikle yeni civic olacaktı. Dehşet araba yapmışlar.
    Bu nedenle diğer araçalrı eleyerek makyajlı corolla da karar kıldım.
    Metalik 76500, beyaz 76bin fiyat aldım.
    Aracım satılır satılmaz gidip bu aracı alacağım. araca baktıp inceledim eskisinden daha iyi olmuş. kasa yeni en az 3 sene değişmez. otomatik desen kusursuz ve mükemmel. kasnaklı yapı olduğu için sorun da çıkarmaz. lpg ye tam uyumlu.
    Kısacası hem iyi araba hemde sorunsuz araba.
    2013 te 1.6 advance otomatik 55 civarıydı şimdi ise 76 bine satıyorlar.bu araba da 3 yıl içinde böyle değerlenir. bütün bu açıklamaların eşliğinde sana tavsiyem
    , corolla dan yana olacaktır.




  • 1. seçenek) w204 156 hp.

    alternatif seçenek) 508 bakın.

    sıfır olsun diye keriz parası (%63 vergi) vermenin anlamı hiç yok

    2. el temiz kullanılmış bir araç almak her zaman daha mantıklı zaten araç fiyatları epey uçuk.

    sıfır olsun diye ne donanım nede konfor alamadıktan sonra hele birde bağımsız süspansiyonsuz araç almak o en büyük hata.

    mesela şu ilandaki gibi 5 yaşında bir aracı iyi bir pazarlıkla 75-76 ya almak varken gidip sıfır olsun diye astra corolla veya civic alana deli gözüyle bakarım.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2010-model-hatasiz-boyasiz-ilk-sahibinden-en-dolusu-ledli-319411858/detay



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimsiz_kar45 -- 19 Temmuz 2016; 1:11:08 >




  • egitek87 E kullanıcısına yanıt
    Benzer dusuncedeyiz. Civicin yeni kasa çıkacak olması için mekanın dar olması şuan için sizin gibi ilk canınızı sikan durum

    Biz de beyaz için 76 bin TL fiyat aldık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler... sporrage ix35 yakıt ve performanstan dolayı dusunmedik açıkçası.
    Lpgli kullananlar 35 kuruş civarı diyorlar karmada.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mevsimsiz_kar45 kullanıcısına yanıt
    Hocam elestirelim fikir alışverişi yapalım dedim ama birbirimize deli diyelim ya da sıfır araba alana keriz diyelim demedim :)

    Mevcut durumdan ben de siz kadar haberdarim. Link paylaştığımız c serisi kesinlikle hitap etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozak07 kullanıcısına yanıt
    3750 liraya Marjet Sıvı var. Sadece LPG tüketir ve 25 krş yakar :) 2013 model otomatik ix35 i çok rahat 65 alırsınız... 2014 Sportage olursa 67-70 arası
  • Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Vat mi çevrenizde lpgli kullanan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YozgatLee0666 kullanıcısına yanıt
    Durumu açıkçası şöyle ifade edeyim sıvı sistem ne bildiğim ne gordugum ne de kullandığım bir sistem. Yüzeysel bilgim var. Tecrübe etmediğim için de çekiniyorum. Kendi çekincem olan araci aldirmaya da korkuyom. Dünden beri sorusturuyorum saga sola . Siz tecrube ettiniz mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.