Şimdi Ara

3 Mart'ta sigarayı bıraktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 aydır düzenli olarak içiyordum günde en fazla 10 tane.3 mart günü bıraktım yarın 3 gün olacak içmedim daha,sınava kadar içmeyi düşünmüyorum.Sorum şu, sigarayı bıraktığım için birçok arkadaşım sorun yaşarsın gibi şeyler söylüyor?Sizce doğru bir karar mı vermişim?

• 3 aysa sıkıntı yok ki.Hissetmezsin yokluğunu.Şimdi burada yanlış desek garip kaçar tabi ki doğru
  • valla git sınavdan sonra bırak biraz tuhaf gelebilir ama. Bünyen çok olmasa da belli bir bağımlılık kazanmış. Sınava girmeden önce içmeyi de ihmal etme, dopamini yüksek tut.
  • Sınava kadar içme , sınav sabahı iç . Dopamin patlaması ile sınavı siler süpürürsün

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu yok. Sınavdan öncede içme bence. Ben 2 yıldır içiyorum, bir hafta günde bir paket içtiğim de oldu, haftada 3 tane filan da. Bütün gün evde otursam aklıma gelmez sigara içmedim diye. Ve sabah sabah sınavdan önce içersen bağırsakları çalıştırması biraz tehlike yaratabilir bünyeye göre
    Hazır bırakmışsın hiç gerek yok içmene. Çok kafana takarsan da git nikotin sakızı al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumlarınız için teşekkürler.Doğru karar almışım :)
  • Kardes sinavdan once kesin iç ailen bilmiyorsa banyodan önce banyoda havalandirma vardir oraya ufle ustune bide tuvalete girer bide banyo yapatsin koku kalmaz kesin ic canin çok isteyecek sonra birakacaksan birak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigarayı bırakma. 1. gün
    geçen yıl açıldı
    Sigarayı bırakalı 9 gün oldu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sigara bırakılır mı ya şu son haftada resmen hastaya serum nasılsa bize de sigara öyle
  • Valla hocam yav hele 2.5 saat kazık denemeden sonra ilaç gibi geliyor namussuz
  • Izin verseler sinavda icicem adam biraktim diyor ya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.