Şimdi Ara

3 maça sistem oynanabiliyormu? nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
28.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mesela 3 maçlık kupon yaptık... 1i yatsa bile 2sinin ücretini almak istiyoruz, bu durumda kuponda sistem alanına kaçı işaretlemem gerekir ve kuponun ücreti kaç tl olur?

• maçlar mbs 2 veya 1 olması lazım 2 3 u işaretler 2 si tutarsa alırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsndnc

maçlar mbs 2 veya 1 olması lazım 2 3 u işaretler 2 si tutarsa alırsın

o zaman 4 maçlık kupona, mbs3 olan maçları seçmem lazım ve sistem kısmına 3 ve 4ü işaretleyeceğim... 3ü tutsa parayı alıyorum.... doğrumudur?

peki illaki 4 maçın 4ününde mbs3 olması şartmı?
  • doğrudur, aynen 4 maç da mbs 3 olması lazım ki 3 lü kolon oluşabilsin, zaten sistemde farklı farklı kupon yapmış gibi oluyosun yani 4 maç oynayıp 3 4 u işaretleyince 3 maçlı 4 tane, 1 tane 4 maçlı kupon yapmış gibi oluyosun ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım teşekkürler.
  • ozaman mbs 4 olan maçlardan ben 5 tane oyanasam ve sistem 3 ü işaretlesem kendi aralarında mbs4 olan 3lü kolonlar oluşturamıcağından bu seçeneği seçemezdim ama mbs 4 olan ve 5 maç oynadığımızda sistem 3 seçilebiliyor bunu nasıl açıklıyorsunuz ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sormaci

ozaman mbs 4 olan maçlardan ben 5 tane oyanasam ve sistem 3 ü işaretlesem kendi aralarında mbs4 olan 3lü kolonlar oluşturamıcağından bu seçeneği seçemezdim ama mbs 4 olan ve 5 maç oynadığımızda sistem 3 seçilebiliyor bunu nasıl açıklıyorsunuz ..

"yanlışın vardır" diye açıklaya bilirim ben:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.