Şimdi Ara

3 Level olunca 400 rp geliyor?!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ref accountumu 3 level yaptım ve 400 rp geldi. Acaba diğer accountlarada gelecekmi bu rp?

• hayır ref le bi alakası yok
  • eski acclara geliyormu bende merak ediyorum şuan 3 lvl olan her hesaba gönderiyorlar sanırım...
  • Eskiden almışssındır o acc'ı öyle değilse bilgi verin deniyeceğim.
  • Hayir adam dogru soyluyo bende dun yaptim 400 geldi ref kasarken galiba 3u yenj gecenlere veriyolar saedece
  • Vayss weste geçmeyi düşünüyordum zaten çok iyi oldu.Bir süreliğine mi bu yoksa? Reff leri mi kassam normal acc'ı mı kassam bilemedim şimdi.
  • Adamların verdiği tarihten sonra 3 level yaptım rp gelmedi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    115 TANE OYUN, 20K DEĞERİNDE
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Niye ya bizde zamanında 3 level yaptık hani bize rp rp !?
  • 450 rp almayanlara gelecek 400 rp
  • quote:

Orijinalden alıntı: 24google

450 rp almayanlara gelecek 400 rp

ben ban almamama rağmen 450 gelmemişti bana 400 gelir mi yani?
  • bekliyoruz hiçbir acc. a gelmedi daha bende.
  • bilgisi olan yok anladığım kadarı ile. ayrıca ref ile alakası olmadını bende biliyorum.
  • Yalnız rp 3 level acc e geliyor. Ana acc e değil
  • Kardeş anlamıyorsun heralde. Ref ile alakası yok diyorum. Ref yaparken gözüme çarptı sadece. Bu 3 level olanlara gelen RP, bizede gelecekmi diyorum. Anlamıyorsanız lütfen cevap vermeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicil

Kardeş anlamıyorsun heralde. Ref ile alakası yok diyorum. Ref yaparken gözüme çarptı sadece. Bu 3 level olanlara gelen RP, bizede gelecekmi diyorum. Anlamıyorsanız lütfen cevap vermeyin.

Bem zaten size demedim başkalari yanlış anlamış. Ve rp gelmeyecek. Sadece önceki 450 rp yi almayanlar alacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Nibbler -- 16 Şubat 2012; 21:16:58 >
  • bu 450 rp hediye ettikleri tarihten bugune kadarki süreçte hesap açanlara 3lvle ulaştıklarında geleceği yazıyordu. bu haber cıkmadan once 3lvli aşmış oyunculara gelmeyecektir büyük ihtimalle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.