Şimdi Ara

3 Laptop arasında kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Size göre hangi laptop daha iyi ve neden ?
     3 Laptop arasında kaldım

• Benimde arasinda en cok kaldigim 3lulerden. Hatta bu listeye asus n56vz yi de dusunebilirsin. Lenovoda optik surucu yok. Samsung full hd degil. GE60 in klavyesi aydinlatmali degil ama steelseries. Eger az gezip cok oynayacaksan kesinlikle ge60. Optik surucu benim icin onemli ama senin icin degilse 150 TL fark vermemek icin lenovo da alinir. Bu arada lenovonun ekran karti daha iyi ge60 tan. ( Cunku 650M SLI modeli )

Sonuc olarak bence samsungu elemeli ve 150TL farki vererek turbo fan esliginde cogu oyunu ultra ayarda oynayacagin ge60 i almalisin. Ben oyle yapardim en azindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bishey

Benimde arasinda en cok kaldigim 3lulerden. Hatta bu listeye asus n56vz yi de dusunebilirsin. Lenovoda optik surucu yok. Samsung full hd degil. GE60 in klavyesi aydinlatmali degil ama steelseries. Eger az gezip cok oynayacaksan kesinlikle ge60. Optik surucu benim icin onemli ama senin icin degilse 150 TL fark vermemek icin lenovo da alinir. Bu arada lenovonun ekran karti daha iyi ge60 tan. ( Cunku 650M SLI modeli )

Sonuc olarak bence samsungu elemeli ve 150TL farki vererek turbo fan esliginde cogu oyunu ultra ayarda oynayacagin ge60 i almalisin. Ben oyle yapardim en azindan.

Asus daha pahalı olduğu için almadım , ayrıca teşekkür ederim yorumun için
  • Asus N56VZ-S4250H electroworld de 2399 TL.

Asus N56VZ-S4299H teknosada 2239 TL.

Electroworld dekinde 750GB 7200 Rpm var. DVD var.
    Teknosada 1 TB 5400 Rpm ve Blu-Ray var.

Kalan ozellikler ayni ve gosterdigin 3 laptopa ya esit ya da daha iyi
  • Ayrica benzer bir konu acmistim. Kapsamli bir kiyaslama tablosuda var. İsine yarayabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_73968644/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73968644

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msi. nedenine gelecek olursak ekran kartı diğer ikisinden üstün. ama o fiyat biraz fazla, ge70 bir çok yerde daha uygun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    İki laptop arasında kaldım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.