Benim hoşlandığım kız ve arkadaşımın hoşlandığı kız var bir de bu iki kızın bir arkadaşı var. Nasıl takılacaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Benim hoşlandığım kız ve arkadaşımın hoşlandığı kız var bir de bu iki kızın bir arkadaşı var. Nasıl takılacaz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 erkek 2 kız değil en azından |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kim halay basi olacak diye mi soruyon bilader anlamadim |
3 erkek 2 kız değil en azından |
bi kanka bulun |
yok olmaz arabayada sığamayız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
direkt 3. yokmuş gibi davranın. hepten görmezden gelmeyin ama odağınızdan ayrılmayın anladın mı. o düşünsün ne yapacağını siz değil. sen işine bak |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
kardeşimiz gereken cevabı vermiş konu kilit üye ban forum ateşe verilsin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıgıdo5858 -- 17 Ekim 2021; 6:39:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Nasıl sığamıyorsunuz 6-7 kişi arabaya bindiğimiz oluyor, kucak kucağa gidiyoruz. 3 kız arkada sıkışsın işte. İçmeye gidin |
Kızlar sigara dahi kullanmayan tipler. Bende sigara falan içmiyorum. sığmama olayı 3. Erkek çağırırsak arkadaş 3. Kanka çağırın demişte araca 5 kişi sığarız 2 erkek önde 3 kız arkada < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |