Şimdi Ara

3 Kişi Olunca Erkek olmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.haber7.com/genel-olaylar/haber/1172501-genclerin-dehsete-dusuren-kavgasi-kamerada

Aynısını onlara yapıcaksın nefret ediyorum huzur bozan böyle karaktersiz insan müsvettelerinden

• Bana da 2 kişi saldırmıştı Allaha şükür dayak yemedim, böyleleri tam şerefsiz birde yanında kız var adam değil bunlar.
  • Mobilden giriyorum videoya bakamadim da barzolar mi başlığa maruz kalan kitle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Mobilden giriyorum videoya bakamadim da barzolar mi başlığa maruz kalan kitle

evet 6 kişi sevgilisi olan birisine dalıyorlar
  • Memleket memleket değil bildiğin ahır. Ayıp abi ya manitasi varmış yanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 24 Haziran 2014; 22:48:44 >
  • Ulan deli oluyorum varya nasıl bi kafa yapısına sahip insanlar bunlar *.q zibidileri bu ülkeden bi b*k olmuyosa sebebi bunlardır. işte ana baba nasıl yetiştiriyorsa çocukda oyle oluyor soylencek fazla bısey yok ..
  • Malum ırk sanırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsan 2.kez aşık olur mu ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CpT MacTavisH

Ulan deli oluyorum varya nasıl bi kafa yapısına sahip insanlar bunlar *.q zibidileri bu ülkeden bi b*k olmuyosa sebebi bunlardır. işte ana baba nasıl yetiştiriyorsa çocukda oyle oluyor soylencek fazla bısey yok ..

Anne-Baba evde devamlı çocukların karşısında küfürlü konuşuyorsa,aralarında tartışıyorsa hatta baba anneyi çocukların önünde dövüyorsa.Bunun la da yetmeyip çocukları da dövüyorsa,bu tip insanların çıkması çok normal.
    Burada suç hem anne-baba da hem de o çocuklarda.
    O yollardan ben de geçtim,babama olan sinirimi sokaktaki çocuklardan çıkarıyordum.Ama akıl yaşı başa vurunca,18'imden sonra bu olayları asla tekrarlamadım.

Çocuk bu,ailesinde ne görüyorsa hayatını öyle yaşıyor,istisnalar çok çok zor nadir olarak kaideyi bozuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.