Şimdi Ara

3. Kez varikosel ameliyatı bahtsız yarim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
3.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne t*şak varmış be. Tam bir eziyet. 2 kere ameliyat oldum 1. Normal 2. Si mikro cerrahi %1 tekrarlanma ihtimali var %1 bana geldi. Beyler olucak varsa bana sorsun tecrübe konuşucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 10 yaşımda oldum şuan 17 yaşındayım. Valla 5 cmlik bir kesik vardı 4 dikiş vardı. Eh haliyle acıda vardı 2 hafta yattım ben okula gitmemiştim. Damar tıkanıklığı oluyor yumurtalıklara giden damar tıkanıyor. Sadece böbreklere ağrı yapıyordu bende o şikayetle gitmiştim zaten. 30dklık ameliyat oldum şırınga-iğne ile damar açılmış ve geri dikilmiş. bu kadar yani, 1 gecede hastanede yattım sabahda taburcu oldum. Bende tekrarlama olmadı, inş.da olmaz. Sanada geçmiş olsun kardeşim.
  • hastalığı açsana biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatal05

ben 10 yaşımda oldum şuan 17 yaşındayım. Valla 5 cmlik bir kesik vardı 4 dikiş vardı. Eh haliyle acıda vardı 2 hafta yattım ben okula gitmemiştim. Damar tıkanıklığı oluyor yumurtalıklara giden damar tıkanıyor. Sadece böbreklere ağrı yapıyordu bende o şikayetle gitmiştim zaten. 30dklık ameliyat oldum şırınga-iğne ile damar açılmış ve geri dikilmiş. bu kadar yani, 1 gecede hastanede yattım sabahda taburcu oldum. Bende tekrarlama olmadı, inş.da olmaz. Sanada geçmiş olsun kardeşim.

böbreklerle alakasını çözemedim kardesim o konuda bilgin varsa acarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: premium_uye

quote:

ben 10 yaşımda oldum şuan 17 yaşındayım. Valla 5 cmlik bir kesik vardı 4 dikiş vardı. Eh haliyle acıda vardı 2 hafta yattım ben okula gitmemiştim. Damar tıkanıklığı oluyor yumurtalıklara giden damar tıkanıyor. Sadece böbreklere ağrı yapıyordu bende o şikayetle gitmiştim zaten. 30dklık ameliyat oldum şırınga-iğne ile damar açılmış ve geri dikilmiş. bu kadar yani, 1 gecede hastanede yattım sabahda taburcu oldum. Bende tekrarlama olmadı, inş.da olmaz. Sanada geçmiş olsun kardeşim.

Testise giden damarın teki böbreğe bağlı. Demekki arkadaşın böbreği kirli kanı testise yollluyor. Üstteki arkadaşa: varikosel testisteki (sağ veya sol) damarların tıkanıp varis oluşturması ve kirli kan aktarması testise. Basit bir ameliyatla düzeltiyorlar. Çok ağrı yapıyor derler ama bende hiç ağrılar olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: PhillipFringLC

quote:

Orijinalden alıntı: premium_uye

quote:

Testise giden damarın teki böbreğe bağlı. Demekki arkadaşın böbreği kirli kanı testise yollluyor. Üstteki arkadaşa: varikosel testisteki (sağ veya sol) damarların tıkanıp varis oluşturması ve kirli kan aktarması testise. Basit bir ameliyatla düzeltiyorlar. Çok ağrı yapıyor derler ama bende hiç ağrılar olmadı

aynen öyle kardeşim, böbrek ile testis arasındaki damar tıkanıyor, ozamanlar bana böyle denmişti, 30dklık operasyonla sol yumartılığım sağ yumurtalıktan daha iyi oldu şimdi, bunu doktorumda dedi.Kısaca damar tıkanıklığı diyebiliriz. Ağrı ise bende de hiç ağrı olmamıştı, 2 hafta sırt üstü yattım, yüz üstü ve yan yatmak yoktu, sadece kalkarken yatakdan dikişlerim çok azıcık geriliyordu haliyle. Onun haricinde bir sıkıntım yoktu.

• Belirtileri neler?
    Bu arada böbrek ağrı yapıyor demişsiniz sırt tarafınızda bir ağrı mı vardı yoksa kasık tarafında mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 9 Aralık 2013; 18:31:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Belirtileri neler?
    Bu arada böbrek ağrı yapıyor demişsiniz sırt tarafınızda bir ağrı mı vardı yoksa kasık tarafında mı?

Şöyle kasıklar/yumurtalar geri benim sadece sol tarafdı, çok ağrıyordu, böbreklerde aynı şekilde bir sızı,ağrı giriyordu bir müddey çıkmıyordu daha sonra rahatlıyordum, sürekli bir ağrı yoktu ama geldiği zaman ciddi ağrı yapıyordu hem böbreklerde hemde kasıklarda.
  • Burda bahtsız yar şeyler oluyor dimi? Allah şifa versin kardeş.Güldürdün valla.İnş. bir an önce kurtulursun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

Belirtileri neler?

Şöyle kasıklar/yumurtalar geri benim sadece sol tarafdı, çok ağrıyordu, böbreklerde aynı şekilde bir sızı,ağrı giriyordu bir müddey çıkmıyordu daha sonra rahatlıyordum, sürekli bir ağrı yoktu ama geldiği zaman ciddi ağrı yapıyordu hem böbreklerde hemde kasıklarda.

Anladım hocam çok geçmiş olsun

• bende 1-2 ay içerisinde ameliyat olacağım galiba
  • Ben oldum sonra kontrolune gitmedim baska olaylar oldu ama bi problem.yok gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.