Şimdi Ara

3. KEZ MEZUNA KALMAYA KORKUYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 98'liyim 70 obp var temel liseler 3. senesine geçiyor sıralamalar leş gibi olur diye çekiniyorum. ayrıca normale göre 3 yıl geç mezun olmuş olucam onun dezavantajları olur mu, o konuda canımı sıkıyor. mf4 bu sene 191k geldi (obp kırıktı) lys fen konularını yetiştirememiştim. bu sene 20k yapılabilir mi bu obp ile?

• Yani 20kya girmek için 14k ham yapmak lazım. 191k yapmışsan bu sene yanlış anlama ama zor.
  • Hocam 2.kez mezuna kalıp lys konularını yetiştiremiyorsanız 3 ü boşverin bence..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePrestıge

Hocam 2.kez mezuna kalıp lys konularını yetiştiremiyorsanız 3 ü boşverin bence..

yok hocam öyle değil lisede dil okudum, mezuna ilk kalışımda sayısaldan hazırlandım dershane ile. bu arada başlık yanlış oldu heralde yani 3. kez giricem sınava 2. kez mi mezuna kalmak oluyor bu durum
  • İstemediğin bölümde iş sahibi olup kendine kızarak işini yapacağına bence Mezuna kal daha iyi. Bende geçen sene üniyi kazandım. Hazırlığı bu sene geçtim fakat kaydımıı sildirip tekrar hazırlanacağım. Bende senin gibi 98'liyim. Hazırlık binasında üniversiteyi daha yeni kazanmış 23-24-25 yaşlarında bir sürü kişiyle tanıştım. Önemli olan hayalini kurduğun işi yapmak bence. O yüzden korkma derim. Ben geçen sene 300k olduğum halde bu sene hedefimi 15 k belirledim. Gerekirse 2. Senemde girerim ama o hukuk bölümünü kazanırım. Bu yüzden hedeflerimizin izinde giderken bazı engellere takılıp pes etmemek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SevilenAdam -- 19 Temmuz 2017; 23:27:12 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Kez mezuna kalmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.