< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
En büyük sosyalliğim ekmek almaya giderken fırıncı ile olan diyaloğum. O da artık beni umursamıyor gönlünü almam lazım.
|
en büyük sosyal aktivitem her yıl sınava girmek. ( 4 )
|
3.yılımdayım. Sürekli eski anılarım , pişmanlıklarım aklıma geliyor(du). Mp3'ten duygusal çöküntüye sokacak şarkı müzik ne varsa sildim. Hareketli sağlam şarkılar indirdim olumlu yönde etkiledi açıkcası. Ders çalışmaktan o kadar bıktım ki daha doğrusu aynı şeylere çalışmaktan. " müzik dinleyerek ders mi çalışır la" diyen ben artık müzikle çalışabiliyorum anca. Sosyal aktivite olarakta haftada bir emniyetteki dayılarla halısaha yapıyorum :D arada çıkıp sokaktaki köpekleri felan besliyorum :D 4 ay kala hafif bi gaz geldi ama hayırlısı bakalım . Az kaldı az.
|
en büyük sosyal aktivitem evdekilere ergen ergen cevaplar verip kapıyı hızla çarpıp acaba içeri gelecekler mi korkusuyla kapıya bakmam
bütün sınav stres endişe kaygı ne var ne yok hepsini alıyor deneyin ![]() edit:evde babanız varken denemeyin içeri gelince baya kötü oluyor |
Dünyayı geziyorum.... Google Earth ile
|
En büyük sosyalliğim sıkıldığımda başka derse çalışmaya başlamak.
|
İnci Sözlük mü lan burası it? Almayım ayağımın altına , Allah'ın asosyal obezi.
![]() |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsmyturn_ -- 11 Şubat 2019; 22:50:22 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İTÜinş -- 12 Şubat 2019; 15:50:29 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|