Şimdi Ara

3.kez giriyorum en buyuk sosyalligim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sinava 3.kez giriyorum istedigim yer olmadi ruhsal cokuntudeyim iyice kilo aldim.2 tane sosyalligim var biri gece yattimda ruya gormek 2.si cavus tokatlamak sizin sosyallikleriniz neler ozellikle 3.senedeki arkadaslar yazarsa memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3.yılımdayım. Sürekli eski anılarım , pişmanlıklarım aklıma geliyor(du). Mp3'ten duygusal çöküntüye sokacak şarkı müzik ne varsa sildim. Hareketli sağlam şarkılar indirdim olumlu yönde etkiledi açıkcası. Ders çalışmaktan o kadar bıktım ki daha doğrusu aynı şeylere çalışmaktan. " müzik dinleyerek ders mi çalışır la" diyen ben artık müzikle çalışabiliyorum anca. Sosyal aktivite olarakta haftada bir emniyetteki dayılarla halısaha yapıyorum :D arada çıkıp sokaktaki köpekleri felan besliyorum :D 4 ay kala hafif bi gaz geldi ama hayırlısı bakalım . Az kaldı az.
  • En büyük sosyalliğim ekmek almaya giderken fırıncı ile olan diyaloğum. O da artık beni umursamıyor gönlünü almam lazım.
  • en büyük sosyal aktivitem her yıl sınava girmek. ( 4 )
  • en büyük sosyal aktivitem evdekilere ergen ergen cevaplar verip kapıyı hızla çarpıp acaba içeri gelecekler mi korkusuyla kapıya bakmam

bütün sınav stres endişe kaygı ne var ne yok hepsini alıyor deneyin

edit:evde babanız varken denemeyin içeri gelince baya kötü oluyor
  • 3.yılımdayım. Sürekli eski anılarım , pişmanlıklarım aklıma geliyor(du). Mp3'ten duygusal çöküntüye sokacak şarkı müzik ne varsa sildim. Hareketli sağlam şarkılar indirdim olumlu yönde etkiledi açıkcası. Ders çalışmaktan o kadar bıktım ki daha doğrusu aynı şeylere çalışmaktan. " müzik dinleyerek ders mi çalışır la" diyen ben artık müzikle çalışabiliyorum anca. Sosyal aktivite olarakta haftada bir emniyetteki dayılarla halısaha yapıyorum :D arada çıkıp sokaktaki köpekleri felan besliyorum :D 4 ay kala hafif bi gaz geldi ama hayırlısı bakalım . Az kaldı az.

• quote:

Orijinalden alıntı: ertugdur

en büyük sosyal aktivitem her yıl sınava girmek. ( 4 )
    Hocam 2,5 milyon kişilik aktivite hocam daha büyük sosyallik mi var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    En büyük sosyal aktivitem sen fırına gittiğinde an.... pardon.DH ye yazmak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ciddi ciddi hiçbir aktivitem yok. Kütüphane harici en son gittiğim yer bir dershaneydi tr geneli denemeye kaydolmak için. Bunun dışında aylardır ne sinemaya gittim ne alışverişe :)
    Arkadaşlarım olsa giderdim bi yerlere ama insanın tek başın bir şey yapası gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsmyturn_ -- 11 Şubat 2019; 22:50:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yıkık psikolojisi çok tehlikeli. Bu sene ne yapıp edip bir yere gir nere olursa olsun.
  • En büyük sosyalliğim sıkıldığımda başka derse çalışmaya başlamak.

• quote:

Orijinalden alıntı: ktulu dinlerim

En büyük sosyal aktivitem sen fırına gittiğinde an.... pardon.DH ye yazmak.
    İnci Sözlük mü lan burası it? Almayım ayağımın altına , Allah'ın asosyal obezi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İTÜinş -- 12 Şubat 2019; 15:50:29 >
  • ertugdur E kullanıcısına yanıt
    ( 3 )
    gözyaşım: pıt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dünyayı geziyorum.... Google Earth ile
  • Berberle sürekli aynı muhabbeti yapmak

Artık ulan ne yapayım da konuşmasın noktasına geldim ya. Ulan bir insan her gidişinde yok üniversiteyi ne yaptın yok tekrar mi girecen muhabbetini yapar mı be

• En büyük sosyal aktivitem sen ders çalışırken an.... . Yanlışlık yok doğru yazdım.
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Berber tanıdık uzun saç da çok yaglaniyor

• bende 3.kez giriyorum artık giricem okula kafayı koydum yoksa kafayı sıyırıcam okusakta para kazanamıyoruz o ayrı dert okul biticek iş ara iş bulama gene kafayı ye anlamıyorum
  • Sosyallik ney beyler ?
    Universitedeki adamda calisan memurda lisedeki ergenin hayatida
    Toplumun cogunun hayati benzerdir ayni seyleri yasiyoruz
    Siz farkli degilsiniz kimseden .sadece arkadasiniz yok galiba

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.