Bildirim
3 kere 75 Tl ye, 80 tl çip para (carffeour)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
% 35 indirim demek bu..
bence harika..
+ karfurda fiyatlarda zaten uygun. eğer kısıtlama yoksa mükemmel.. -
quote:
Orijinalden alıntı: cydonia
3 kere 75 Tl ye, 80 tl çip para (carffeour)
axess karfur kartı olanlar için süper fırsat, alışveriş de kısıtlama yok sanırım, dilediğinizi alabiliyorsunuz
bence elektronik geçerli değildir
ama yine de çok iyi fırsat, acaba kartı almak için girişimde bulunsak biz de faydalanabilir miyiz_____________________________ Google'da ikinci el ram ararken, DH linkini bulup 2004 senesinde üye oluyorum, hala buralardayız :) -
Bu kredi kartı için Ramazan ayında başvuru yapmıştım. Sürekli carrefourdan alışveriş yapanlar için bulunmaz nimet çünkü her haftalık alışverişim den sonra kesinlikle bir hediyesi oluyor.
En son 2 adet 4*1 pepsi hediyesini aldım.
Yalnız bu 80 tl chipparayı sadece gıda satışı olan marketlerde kullanabilirsiniz. Benzin filan alamazsınız._____________________________ -
ben AKBANK ı arayıp 24 ünde hemen istedim 10 gün e gelse bile 3x75 tl rahat rahat harcarım
80 tl de bana kar kalır.
ramazan da 5x80 ytl aldım ve 80 ytl kazandım , buna bakarsanız süper kampanya.
şuanda bu kadar puan veren bir işlem yok. kredi kartı olarak değerlendiriliyor , yıllık ücret var ama olsun. CARREFOUR dan 15 yıl dır alış veriştim elbet prim yapar.
daha yeni AKBANK - TOTAL 30 YTL + BORCAM ı aldım. bu çok iyi oldu.
bonus la 5x100 tl benzn SHEEL i alacaktım 400 kontür için ama bu en cazip i
190TL lik mobilya aldım Carrefour' dan 15TL hediye ettiler. _____________________________ Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur... -
quote:
Orijinalden alıntı: Bukalemun
ben AKBANK ı arayıp 24 ünde hemen istedim 10 gün e gelse bile 3x75 tl rahat rahat harcarım
80 tl de bana kar kalır.
ramazan da 5x80 ytl aldım ve 80 ytl kazandım , buna bakarsanız süper kampanya.
şuanda bu kadar puan veren bir işlem yok. kredi kartı olarak değerlendiriliyor , yıllık ücret var ama olsun. CARREFOUR dan 15 yıl dır alış veriştim elbet prim yapar.
daha yeni AKBANK - TOTAL 30 YTL + BORCAM ı aldım. bu çok iyi oldu.
bonus la 5x100 tl benzn SHEEL i alacaktım 400 kontür için ama bu en cazip i
Kart ile yapacağınız ilk alışverişinizin % 10 u kadar bir tutarı da ayrıca yüklüyorlar kartınıza. Bu nedenle siz veya yakınlarınızın bir elektronik ihtiyacı için bu fırsatı değerlendirmenizi öneririm. Geçen hafta Samsung dizüstü bilgisayar aldım 1300 e. 130 TL karşılığı puan hemen yüklendi. Cihaz 1170 e geldi._____________________________ psn
acaltun17
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
iOS
Android