quote:Orijinalden alıntı: syt55 BAŞLIYORUZ. 3 KELİME YAZACAĞIM ve sizde 3 kelime ile devam ettircenz :D Yolda yokuş aşağı Yürüyüp müzik dinlerken
quote:Orijinalden alıntı: marsis quote:Orijinalden alıntı: syt55 BAŞLIYORUZ. 3 KELİME YAZACAĞIM ve sizde 3 kelime ile devam ettircenz :D Yolda yokuş aşağı Yürüyüp müzik dinlerken Sen hala ölmedin mi?
quote:Orijinalden alıntı: whtswrongstupid quote:Orijinalden alıntı: marsis quote:Orijinalden alıntı: syt55 BAŞLIYORUZ. 3 KELİME YAZACAĞIM ve sizde 3 kelime ile devam ettircenz :D Yolda yokuş aşağı Yürüyüp müzik dinlerken Sen hala ölmedin mi? Seni bekledim
quote:Orijinalden alıntı: marsis quote:Orijinalden alıntı: whtswrongstupid quote:Orijinalden alıntı: marsis quote:Orijinalden alıntı: syt55 BAŞLIYORUZ. 3 KELİME YAZACAĞIM ve sizde 3 kelime ile devam ettircenz :D Yolda yokuş aşağı Yürüyüp müzik dinlerken Sen hala ölmedin mi? Seni bekledim zaman var daha
quote:Orijinalden alıntı: whtswrongstupid quote:Orijinalden alıntı: marsis quote:Orijinalden alıntı: whtswrongstupid quote:Orijinalden alıntı: marsis quote:Orijinalden alıntı: syt55 BAŞLIYORUZ. 3 KELİME YAZACAĞIM ve sizde 3 kelime ile devam ettircenz :D Yolda yokuş aşağı Yürüyüp müzik dinlerken Sen hala ölmedin mi? Seni bekledim zaman var daha derken kara gönlüm