Şimdi Ara

(3 KASIMA KADAR REZERVLİ) ACİL SATILIK PSP SLIM! FİYAT DÜŞTÜ ÇOK UYGUN FİYATA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler çok sevdiğim psp'mi satmak zorundayım. Acil olduğu için fiyatı bayağı kırdım. Alacak arkadaş karlı bir alışveriş yapmış olacaktır. Gözüm gibi baktığım için psp tertemiz durumdadır.

Siyah renkte, Slim 2000(ince kasa), 2006 üretimi(Orjinal batarya ve orjinal sarj cihazı ile beraber)
    +
    Psp ile beraber sony ''ORJINAL'' 8 gb lık hafıza kartını da veriyorum.(Piyasa değeri 80-120 TL)
    +
    Ayrıca Hama' nın psp için tasarladığı özel kristal koruma kabını da veriyorum.(Piyasa değeri 23 TL, bu kap ile beraber darbe ve çizilmelerden korunmuş oluyor)
    +
    Ayrıca yine Hama' nın psp için koruma kılıfını da veriyorum(Piyasa değeri 16 TL,diğer kap ile psp yi bu kılıfın içine sokarak taşıyabiliyoruz, ekstra sağlamlık elde ediyoruz ve çok şık durmasını sağlıyor)
    +
    Psp için Philps kulaklık bass event(Piyasa değeri 12 TL,)
    +
    Usb data kablosu (piyasa degeri 5TL )
    +
    Ayrıca 24 oyun da hediye olarak veriyorum.

Arkadaşlar makine gerçekten temiz. Hani psp almak isteyip de çok da para veremem diyenler için güzel bir fırsat. İhtiyacı olan kaçırmasın... Almak isteyen arkadaşlar cepten bana ulaşabilir. Takas yoktur. Cepten ulaşırsanız sevinirim, nete her zaman giremiyorum...

PSP SLIM: 250 TL....
    GSM:05454438565.....
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VESRAP -- 30 Ekim 2009; 15:02:03 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yanındakilerle birlikte fotosunu çekmeniz mümkünmü?
  • bunun son fiyatı ne olur acaba
  • Bana rezerve almayın :p
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.