Şimdi Ara

3 İstanbul takımının gölgesinde ANADOLU Takımları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
2.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CatchHideKiLL

    Oturduğunuz yerden taraftarlık yapmakla olmaz bu işler.
     3 İstanbul takımının  gölgesinde ANADOLU Takımları

    Medyanın, Devletin, Federasyonun, Hakemlerin taraflı davranışlarıyla devam edecekse bu lig 3istanbul takımının gölgesinde kalırız tabi.



    +1965
  • güzel tespit. bu durum ülke futbolunun halini de açıklıyor. mesela premier lig'te en küçük kasaba takımı bile her maç full tribünlere oynuyor canla başla mücadele ediyorlar. bugün birmingham - chelsea maçını izliyoruz. birmingham rakibinden bütçe olarak 20 kat aşağıda olmasına rağmen ezilmeden, hızlı, tempolu. takım halinde hücum takım halınde defans yaparak hakkı olan puanı alıyor. maçta gol olmuyor ama futbola doyuyorsun. sonra bi anadolu takımı istanbul'a deplasmana geliyor etten duvar futbolu oynayıp oyunu katlederek puan mucadelesi veriyor, çünkü kafadan yenilmiş zihninde. biz de maçı izlerken ruhumuzu teslim ediyoruz..
  • Bence diğer takımları tutanlarında çoğu 3 büyüklerden birini kesin destekliyordur.
  • Maalesef böyle gelmiş böyle gider.Destek çıkılmadığı sürece Anadolu takımlarına.Zaten hepsi borç harç içinde.Bank Asya da ki takımların toplamda 40 küsür milyon borcu var.Çoğu borç yüzünden transfer bile yapamıyor.

    heleki imzamdaki takımım gibi lobisi içerde adamı yoksa kollanmıyorsa şehri fazla kalkınmamışsa çok daha zor.
  •  3 İstanbul takımının  gölgesinde ANADOLU Takımları



    Anadoluda istanbul hegamonyasına son verecek takımlar bellidir. O takımlar eski günlerine döndükleri zaman zaten çok şey değişir Türk futbolunda...
  • Tamamen sacma konu ben Sakaryalıyım İstanbulda oturuyorum Galatasarayı tutuyorum ama Sakaryasporun aclarını kacırmamaya calısıyorum istanbul takımını tutablırım ama Sakaryaspor ıcın elımden gelenı yapıyorum.Taraftarı saglam olmayan yerlerde İstanbul takımları tutanların oranları bı haylı yuksek Sakaryada herkez Sakaryasporludur istanbul takımlarından bırı sampıyon olursa kutlayamazsın bıle ne medya nede lobi işi sorunun cevabı herkesın ıcınde takımınız kacıncı lıgde olursa olsun destekleyın gerısı gelır buda azalır.Sakarya taraftarı Sakaryaspor yolda betonda mac yapsada Tatangalar kaldırıma cıkar 3lu ceker.
  • edit:maclarını
  • Farkında mısınız bilmiyorum fakat İzmir,Bursa,Ankara,Adana,Eskişehir gibi büyük şehirlerde kent takımını tutan kişilerin sayısı artıyor.istanbulların egomanyası sona erecek gibi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lyrazed

    Uzun bir süre daha istanbul dışından şampiyon çıkmaz.Nedenlerini yukarıda satırlarca yazmışsın.Yapılacak şeyleri düşündüğümüzde benim aklıma gelen.Misal ankarada küçüklü büyüklü 20 takım mı var grup grup birleşecekler.Misal ankaraspor ankaragücü diğer illerde de bu tarz birleşmelerle takımlar güçlenebilir ligde ayakta durabilecek kapasiteye gelebilirler.Bir ilde 6 tane güçsüz takım olacağına bir tane güçlü takım olsun mantığı benimki.Misal her il 2 tane güçlü takım oluşturabilir.Bilmiyorum bana mantıklı geliyor ama olabilitesi düşük bir şey tabi.
    11 yıl sonra bu mesajı alıntılamak ilginç , :) bu mesajdan sonraki ilk şampiyon Bursaspor'du :)
  • tutmayın abi en büyük suç sizde ben oldum olası anlamamışımdır zaten bu salak muhabbeti. çok şükür adana demirsporluyum, istanbul takımlarına hiç kanmadım. adamlar adana'da mesela gs-fb kavgası yapıyor tam salaklık olarak görüyorum. hayatında kadıköyü geçtim istanbul il sınırına ayak basmamış adamlar çılgınlar gibi bir yerini yırtarak savunuyorlar.  3 İstanbul takımının  gölgesinde ANADOLU Takımları 

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.