Şimdi Ara

+3 iron neck pazara koyuluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler yanlıs degil dün aksam 7 gibiydi arenanın orada adam +3 iron neck pazara koyuyor 2-3 saniyede kapatıyor hemen herkes basına toplanınca ezik bi takı koyuyor iron neck şekilli 9999999 dan ama bu delilik adamın peşinden rahat 2 saat kostum o anda lag felan girse adamın bütün emegi gider her istedigimde pazara 2 saniyeligine koyuyor adam arkadasıma dedigimde inanmadı adama dedim gösterirmisin 4 yada 5 saniye pazarda durdu anlık bi hızla cekebilirsem tüm foruma 10' ar gb

• O arkadaş dediği benim yalan felan değil ama çekilmesine nerdeyse imkan yok koyduğu an bozuyor
  • adamın chari askıda falan kalsa dc yese falan vay haline dedigin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jhaspela

adamın chari askıda falan kalsa dc yese falan vay haline dedigin gibi

hayır benim anlamadıgım 10 gb kar için öyle bişey yapılırmı diesde +0 iron neck 35 gb gerisini siz hesaplayın artık +3 bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: wixwe00

quote:

Orijinalden alıntı: Jhaspela

adamın chari askıda falan kalsa dc yese falan vay haline dedigin gibi

hayır benim anlamadıgım 10 gb kar için öyle bişey yapılırmı diesde +0 iron neck 35 gb gerisini siz hesaplayın artık +3 bu

Neyse biri ceksinde aklı basına gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jhaspela -- 7 Ocak 2012; 14:19:41 >

• adam düşünmüştür onu restoredir o +3 in'de kesin. kendi toplasa öyle hareketler sergilenemez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkhes

adam düşünmüştür onu restoredir o +3 in'de kesin. kendi toplasa öyle hareketler sergilenemez.

Restore noluyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beyler adam çaldırdı galiba Adam bu friende eklemiştim
     +3 iron neck pazara koyuluyor

Cidden çaldırdıysa bi bakıma yazık olmuş kaç yüz gb Ama kendi hatası hiç acımıyorum Bu arada joine bastım son 30 saniyede hiç tepki mepki vermedi chaosa da giremedik niye ki acaba

• Sonunda rahatlamıştır .erefsiz . Çekene helal olsun .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Sonunda rahatlamıştır .erefsiz . Çekene helal olsun .

sonunda çaldırmıs heralde ama çaldırdıgını sanmıyorum ben bi sorayım oyundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wixwe00 -- 8 Ocak 2012; 9:44:42 >
  • manyak işte, ah bi askıda kalsa
  • elinde kazma yada o adı herneyse o takılı olduğu sürece kaosa giremezsin haberin olsun
  • aynısını bende gördüm ama adam 999dan artı11 reduceli chitin kafalık koyduydu 3 saniyede çektiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.