Şimdi Ara

'3 idiots' u izledim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaşımın tavsiyesi ile akşamüstü başladım izlemeye filmi. Demin bitti. Yorumlarım;

MUHTEŞEEEEEEEEEEM, MUHTEŞEEEEM BİR FİLM! ŞİMDİYE KADAR İZLEDİĞİM EN İYİ FİLM. Şimdiye kadar sadece Yeşil Yol'u izlerken ağlamıştım; ama bu filmin neredeyse yarısında ağladım. Mesela Farhan'ın babasının dizüstü bilgisayarı prof. fotoğraf makinesiyle değişebilir misin diye sorduğunda. Pia'nın kız kardeşinin doğumunda. Virüs'ün torununa istediğin mesleği yap dediğinde. Filmin sonuna yakın Farhan ve Raju, Rancho'yu döverken gözümden yaşlar geliyor, kahkaha atıyordum. Şimdiye kadar hiç bir filmden bu kadar etkilenmemiştim. En sonda Çatur'un Rancho'nun peşinden koşması.. Film tek kelimeyle bi harikaydı. Şimdiye kadar bana "Şimdiye kadar izlediğin en iyi film hangisi?" diye sorulduğunda cevabım "Slumdog Millionaire" idi. Artık "3 idiots" Son olarak: "oooool izzzzzzzz veeeeeeeeeel!

• 'aliz wel' daha doğru .onlar hint aksanıyla konuşuyolar ingilizceyi hatta hintilizce olmuş o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ölmeden önce izlenmesi gereken bir film. Kesinlikle izleyin.
  • Nerden indirdiniz? Ben indiriyorum ama altyazı uymuyor bir türlü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

Nerden indirdiniz? Ben indiriyorum ama altyazı uymuyor bir türlü.

Ben internetten izlemiştim.
  • bende izlemeyi düşünüyorum
  • cidden çok harika bir filmdir. Ben okuldaki arkadaşlarla izlemiştim. Kendimi tutmama rağmen baya etkilenmiştim yani
  • İzlemeyenlere öneririm, zaten IMDb Top 250'den yakın zamanda çıktı.
  • benim için de "izlediğim en iyi film."
  • dün kuzenimle izliyorduk yarıda kestik ama film akıcı ve güzel en yakın zamanda tamamen izlerim
  • Bollywood!un en güzel filmlerinden. Kıvraz zeka ve azmin eğlendirerek anlatılmış hali. :) Bollywood kesinlikle gelişiyor. Bence ölmeden önce izlenmeli. Hem ağlayıp hem gerilip hem de eğlenebilirsiniz. Akıcılığı üst düzeyde. :)
  • quote:

Ben sirf altyazi yuzunden iki tane birden indirdim ikisine de uyumlu altyazi oturtamadim. En sonunda hd indirdim onda uyum sagladi. Bence ilk basta altyazinin versiyonuna bakip ona gore indir.
  • Hint Filmlerini severim ama bu film o katagoride değerlendirilecek bir film değil . her yönden çok iyi . Sisteme giydirmesi muhteşem :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

quote:

Ben sirf altyazi yuzunden iki tane birden indirdim ikisine de uyumlu altyazi oturtamadim. En sonunda hd indirdim onda uyum sagladi. Bence ilk basta altyazinin versiyonuna bakip ona gore indir.

3-4 defa indirdim altyazı sorunu yüzünden izlemeden sildim. İnternet hızım yavaş olduğundan HD indirmiyordum. Beklemesi sorun Ama şuan hız da yükseldiğine göre HD indirmek mantıklı olan.

• quote:

Orijinalden alıntı: immortALance

Bollywood!un en güzel filmlerinden. Kıvraz zeka ve azmin eğlendirerek anlatılmış hali. :) Bollywood kesinlikle gelişiyor. Bence ölmeden önce izlenmeli. Hem ağlayıp hem gerilip hem de eğlenebilirsiniz. Akıcılığı üst düzeyde. :)

• Flm baştan sona klşelerle dolu ancak o klişeleri izlettirmeyi başarıyor. Öyle aman aman bir film değil. Eğlencelik izlenebilecek bir film. Benden en fazla 10 üzerinden 7 alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hiper-Nova -- 29 Ağustos 2012; 2:23:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Flm baştan sona klşelerle dolu anca o klişeleri izlettirmeyi başarıyor. Öyle aman aman bir film değil. Eğlencelik izlenebilecek bir film. Benden en fazla 10 üzerinden 7 alır.

Peki filmin herhangi bir sahnesinde ağladınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Faruk Erkuş ~

quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Flm baştan sona klşelerle dolu anca o klişeleri izlettirmeyi başarıyor. Öyle aman aman bir film değil. Eğlencelik izlenebilecek bir film. Benden en fazla 10 üzerinden 7 alır.

Peki filmin herhangi bir sahnesinde ağladınız mı?

Yok ağlamadım da baya beğendim yani, eğlenceli sıkmıyor. Tavsiye ederim. İlk başlarda biraz sıkıcı gelmişti bana ama ilerledikçe güzelleşiyor.
  • Beyler ben de izlemek istiyorum da film Hint filmi mi?
    Genelde Hint filmleri müzikal yapıda oluyor bu da öyle mi?
    Ve tavsiye eder misiniz gerçekten?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

Beyler ben de izlemek istiyorum da film Hint filmi mi?
    Genelde Hint filmleri müzikal yapıda oluyor bu da öyle mi?
    Ve tavsiye eder misiniz gerçekten?

evet hint filmi arada bir dans ediyorlar işte 3 saatin ardından keşke bitmeseydi diceksin kır önyargılarını izle
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.