Şimdi Ara

3 Harfli Domain Fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 2 3 harfli domainler pahaliya gidiyor fakat bunların .ORG & .INFO gibileride iyi paraya gidermi?

• Bende şu anda 3 harfli .org uzantılı bir domain var. 5000$'a satmayı düşünüyorum. Sedo'ya park ettim, 5000$ olarak belirledim bu fiyatı. Bu fiyatı belirlerken, daha önce bu tür domainler satmış kişilerin satış ücretlerini göz önünde tuttum.

Bakalım, satabilecek miyim bu fiyata :)

Not: Adres, su6.org
  • açıkcası com net tercihtir ama sonuçta org biz vb.. tüm uzantılar para eder.

bendede ye7.org var. ama satmayı düşünmüyorum şimdilik. elimde dursun. bu arada 3 harfli org uzantı istiyorsan listemde boşta olan bir sürü isim var. satabilirim. satabilirim derken ticari anlamda ek karlı satış değil kastım normal bir şekilde domain tescil edersin. sana 3 harfli boştakileri söylerim sende bizim firmadan tescil edersin vb..

Saygılarımla..
  • hoca vallahi 2 harfli domainlerin hangisini bulursan kaçırma derim ama biraz zor. 3 harflilerde hala güzel domainler var......
  • uc harfli org buldumda alsam mi diye dusunuyorum.
    @LiLattah

Pm olarak yazarsan domainleri sevinirim.Neler bosta yada neler var seklinde
  • İcann'ın açıklamasına göre 2 haneli com net org boş kalmadı. Birtek türkçe karakterlilerde biraz boş varmış...
  • 3harfli her turlu domain'i almağı tavsiye edermisiniz Peki? birde bunlar satisa sunuldugunda hemen tabiki satilmaz herhalde en az ne kadar sürer 5 ay 4 ay örnek olarak verdin zamani bir bilgim yok cunku.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Cent'e Bir aylık Vps Almak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abi işinizi garantiye alın siz. Mantıklı bi açıklaması olan bir domainse tutun elinizde . biraz pişsin. ondan sonra satın. Öyle kerem ağa gibi. Alıp 10 dk sonra satışa sunmayın ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: winturk

Abi işinizi garantiye alın siz. Mantıklı bi açıklaması olan bir domainse tutun elinizde . biraz pişsin. ondan sonra satın. Öyle kerem ağa gibi. Alıp 10 dk sonra satışa sunmayın ;)
    Benimki işin esprisi. Değerlendirecek bir yerim yok şimdilik, daha doğrusu değerlendirmek için vakit ayıramam. Sınavlarım da başlıyor, o sebeple müsait bir zamanım olana kadar sedo'ya park ettim, belki bir taliplisi çıkar diyerekten. Müsait olduğum zaman değerlendireceğim o domaini. O arada almak isteyen olursa,satarım tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ke[R]eM

Bende şu anda 3 harfli .org uzantılı bir domain var. 5000$'a satmayı düşünüyorum. Sedo'ya park ettim, 5000$ olarak belirledim bu fiyatı. Bu fiyatı belirlerken, daha önce bu tür domainler satmış kişilerin satış ücretlerini göz önünde tuttum.

3 harfli diyorsun ama rakam var rakamlı olanlar bu kadar satılıyorsa 3 karakterli bir sürü .net var o zaman onlar daha pahalı olmalı. ama değil...

• quote:

Orjinalden alıntı: MaviGece

quote:

Orjinalden alıntı: Ke[R]eM

Bende şu anda 3 harfli .org uzantılı bir domain var. 5000$'a satmayı düşünüyorum. Sedo'ya park ettim, 5000$ olarak belirledim bu fiyatı. Bu fiyatı belirlerken, daha önce bu tür domainler satmış kişilerin satış ücretlerini göz önünde tuttum.

3 harfli diyorsun ama rakam var
    Dalgınlığıma gelmiş, 3 karakterli demek istemiştim. Özür dilerim.

• Muahhaa komik olmuş :)
  • üç harfli domain ararken bir program falan mı kullanıyorsunuz?
    veya sitede deneme yanılma mı yapıyorsunuz?
  • Valla ben bi script görmüştüm. Sadece domain whois çekiyodu. Ve benzer şeyleride sıralıyodu. Kendi sitemde whois sistemi olarak kullanırım diye düşünmüştüm. Ama kodlarına bakınca aklıma boştakileri sıralama gibi bi şey geldi. Biraz asp biraz html biraz da js birleştirince bi şeyler yaratmıştım. Sistem kendiliğinden boştakileri sıralıyo. güzeldi. Ama kaybettim tabi :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: winturk

Valla ben bi script görmüştüm. Sadece domain whois çekiyodu. Ve benzer şeyleride sıralıyodu. Kendi sitemde whois sistemi olarak kullanırım diye düşünmüştüm. Ama kodlarına bakınca aklıma boştakileri sıralama gibi bi şey geldi. Biraz asp biraz html biraz da js birleştirince bi şeyler yaratmıştım. Sistem kendiliğinden boştakileri sıralıyo. güzeldi. Ama kaybettim tabi :S

yazık olmuş. belki benzeri olan vardır birinde...
  • az önce elimdeki yazılımla tarattım 1v2.org un az önce boşa düştüğünü yakaladım ve tescil ettim. boşa düştükten sonra hemen yakaladım. 1 aya yakın bir süre öncede ye7.org u yakalamıştım. fırsat buldukça alıyorum. açıkcası aklımdaki düşünce ne satmak nede bekletmek çokda emin değilim. bir kaç projemiz (system32-klavyehosting ve winturk ile) var bu projeler için 3 harfliler lazım olur düşüncesi ile alıyorum ama zaman ne gösterir bilmiyorum elbette iyi bir teklife satabilirim.

Bu arada alan adı ismi veremem yani şu şu boşta diye ama eğer 3 harfli .org almak isteyen olursa firmamızdan tescil işlemi yaparım. hemen kaça demeyin sakın çünkü zaten tescilliyi pahalıya satarız hiç tescil olmamış ları normal tescil ücreti ile tescil ediyorum. 6.99 $ + KDV ye yani. ilgilenen olursa pm atsın msn de görüşelim ödemeyi yapar 2-3 seçenek sunarım istediğini alır..

Saygılarımla..

• O elinizdeki program nedir özelden bildirmeniz mümkün mü?

Saygılar.
  • 3 karekterli net uzantılı isteyen varsa yazayım bildiğim yaklaşık 30 tane var
  • Demin üşendim ama neyse yazayım rakamlı 3 karakterli isteyenler için

tekrar biraz önce kontrol ettim şu an boştalar

Boştaki 3 KAREKTERLİ DOMAİNLER

f5w.net f5w.org

f9x.net f9x.org

g1k.net g1k.org

g6c.net g6c.org

g9p.net g9p.org

h1u.net h1u.org

h9c.net h9c.org

i6e.net i6e.org

i6f.net i6f.org

i6g.net i6g.org

i9b.net i9b.org

k5m.net k5m.org

k9h.net k9h.org

n5w.net n5w.org

n7y.net n7y.org

n9p.net n9p.org

o6w.net o6w.org

p2j.net p2j.org

q2h.net q2h.org

q5x.net q5x.org

q7f.net q7f.org

q9m.net q9m.org

r1z.net r1z.org

r5d.net r5d.org

r7j.net r7j.org

musait olduğumda devam edecem 200 tane kadar var

• gokhansuper kardeşim iyi bulmuşsun bunları.teşekkürler ama daha kuağa hoş gelecek isimler olsa daha iyi olur dimi?

mesela az önce de smi geçen 1v2 gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.