Şimdi Ara

3 haftalık Logitech z 5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Hatay
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hepsiburada dan aldığım z 5500 üm saatılıktır.alalı 3 hafta oldu .Fiyatı pazarlıksız 575 tl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicandemir -- 6 Eylül 2010; 20:37:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• şaka gibi bir fiyat...

imkanı olan varsa kaçırmasın... ben 600 tl ye kaçırdığımda çok üzülmüştüm, şimdi daha ucuzu ve nerdeyse sıfırı...şaka gibi yani...

hayırlı satışlar...
  • kutusu fatura ve garanti belgesi varmı
  • hepsi var

• Saka gibi fiyat diyorsun arkadasımda, gercekten saka gıbı bı cok fırma bugunlerde kampanyalar yapıyor son ornegı hepımız bılıyoruz
    ve hepsınde fıx fıyat vardı... 500tl... Snu olarak 3 haftalık bı urun bile olsa ıkıncı el iknci eldir. Saygılar

Kampanyalaı bekleyın arkadas yada arkadasın cok cıddı bı ındırım yapmasını
  • sen 500 bul sıfır bitanede ben alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: knightofdark

Saka gibi fiyat diyorsun arkadasımda, gercekten saka gıbı bı cok fırma bugunlerde kampanyalar yapıyor son ornegı hepımız bılıyoruz
    ve hepsınde fıx fıyat vardı... 500tl... Snu olarak 3 haftalık bı urun bile olsa ıkıncı el iknci eldir. Saygılar

Kampanyalaı bekleyın arkadas yada arkadasın cok cıddı bı ındırım yapmasını

+1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    microlab m-200 2+1 incelemem
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daha yeni tobbystore 500den sattı 60 tane ...

http://forum.donanimhaber.com/m_42186220/tm.htm link burada

fiyata şaka gibi diyen arkadaş; ya kan bağın olan bir akraban yada piyasadan habersiz masum bir forumdaşımız..

merak etmeyin tobby tekrar 500 e verecek her gün e-mail atıyorum, en fazla 10 günü sonra..

kesinlikle yanlış anlama amacım ilan baltalamak değil,istersen 1000liraya ver, mal senin,fakat fiyata şaka gibi diyen arkadaşı görünce tepem attı birden,sanki parayı sokaktan topluyor,neyse uzattım ;

hayırlı satışlar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: idinc

daha yeni tobbystore 500den sattı 60 tane ...

http://forum.donanimhaber.com/m_42186220/tm.htm link burada

fiyata şaka gibi diyen arkadaş; ya kan bağın olan bir akraban yada piyasadan habersiz masum bir forumdaşımız..

merak etmeyin tobby tekrar 500 e verecek her gün e-mail atıyorum, en fazla 10 günü sonra..

kesinlikle yanlış anlama amacım ilan baltalamak değil,istersen 1000liraya ver, mal senin,fakat fiyata şaka gibi diyen arkadaşı görünce tepem attı birden,sanki parayı sokaktan topluyor,neyse uzattım ;

hayırlı satışlar dilerim

dostum tobby 500 e verirmi bende bekleyeyim o zaman bi tanede ben alacam çünkü

• electroworld'de 499 tl ye 10 ay taksit 2 ay taksit erteleme ile veriyorlar. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.