Şimdi Ara

3 günlük doktor raporu nasil alirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarindan itibaren olmak uzere 3 gun raporlu olmam lazim.Calisamadigim sinavlara sonradan girmek icin.Yoksa okul direkt 1 yil uzayacak .Doktora derdimi anlatinca calissaydin diyebilir.
    Nasil yapariz bu isi

Bolum insaat 4.sinif
    Sehir trabzon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kır biyerlerini ama 1 ay verirler

• quote:

Orijinalden alıntı: ssmuho

Yarindan itibaren olmak uzere 3 gun raporlu olmam lazim.Calisamadigim sinavlara sonradan girmek icin.Yoksa okul direkt 1 yil uzayacak .Doktora derdimi anlatinca calissaydin diyebilir.
    Nasil yapariz bu isi

Bolum insaat 4.sinif
    Sehir trabzon

Kolunu kırarsan verebilirler

• Mantikli cevaplariniz lazim .sonra yapariz geyiği

• Kendini grip falan yapabilirsin hasta olanlarla yakinlas ve sabah dus al sacini kurutmadan cik ama dikkat et zature olma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIME

Mantikli cevaplariniz lazim .sonra yapariz geyiği
    Amuda kalkıp mıç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63DBB8E76

Amuda kalkıp mıç

Alıntıları Göster
    Sağlık ocağına git bulursun birini merak etme derdini anlat , robot değil doktorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

Sağlık ocağına git bulursun birini merak etme derdini anlat , robot değil doktorlar

Alıntıları Göster
    3 günlük doktor bulman çok zor hocam ya

en azından 1 yıl falan olmaz mı 3 gün çok az
  • İshalim de doktora

• İlk önce sağlık ocağına git, ama sakın direk sınavım var çalışamadım rapor almak istiyorum deme. O zaman yüzde doksan vermiyorlar. Karnım ağrıyor falan de. Çıkarken de rica etsem rapor alabilir miyim de. Ama 3 günde çokmuş. Vermezse özel hastaneye git 30-40 liraya alırsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqe11

İlk önce sağlık ocağına git, ama sakın direk sınavım var çalışamadım rapor almak istiyorum deme. O zaman yüzde doksan vermiyorlar. Karnım ağrıyor falan de. Çıkarken de rica etsem rapor alabilir miyim de. Ama 3 günde çokmuş. Vermezse özel hastaneye git 30-40 liraya alırsınız.
    konu iyi denk geldi
    bende sabah sınavı kaçırdım gittim rapor aldım ama öğlen olan sınava girdim şimdi ben raporu verirsem öğlen girdiğim sınav iptal mi oluyor ?

birde bu raporu dilekçe ile kaç gün içinde okula vermemiz gerekiyor 29'unda aldım raporu .
  • Çıkar masaya vur

• quote:

Orijinalden alıntı: Brockman

konu iyi denk geldi
    bende sabah sınavı kaçırdım gittim rapor aldım ama öğlen olan sınava girdim şimdi ben raporu verirsem öğlen girdiğim sınav iptal mi oluyor ?

birde bu raporu dilekçe ile kaç gün içinde okula vermemiz gerekiyor 29'unda aldım raporu .

Tarihi gecmemis isletirler. Yasal sureci tam olarak bilmiyorum. Raporu verirsen diger sinava da gireceksin bir daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoeyBane

quote:

Orijinalden alıntı: Brockman

konu iyi denk geldi

Tarihi gecmemis isletirler. Yasal sureci tam olarak bilmiyorum. Raporu verirsen diger sinava da gireceksin bir daha

ooo diğer sınava bidaha girmeyi göze alamam zordu ve iyi geçmişti, raporu vermem artık kaçırdığımız sınavı da finalde bütte halletmeye çalışırım
  • Geçmiş güne raporu kolay kolay yazmazlar. Özel bir hastaneye gidiyosun, durumu anlatıyosun yazıyolar. Yalan söyleme dürüst ol, yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam arkadaslar sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: TIME

Tamam arkadaslar sagolun
    Üstün ip ince takıl full buz gibi su felan iç sabaha geberecek gibi öksürürsün git iste verir
  • yumurtaliklarini cekicle ez rapor vermezlerse adam degilim

• quote:

Yarindan itibaren olmak uzere 3 gun raporlu olmam lazim.Calisamadigim sinavlara sonradan girmek icin.Yoksa okul direkt 1 yil uzayacak .Doktora derdimi anlatinca calissaydin diyebilir.
    Nasil yapariz bu isi

Bolum insaat 4.sinif
    Sehir trabzon

Bogazim cok kotu karnim agriyor basim agriyor kolunuda kir tamamdir al sana 1 ay rappor

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4C740587D

quote:

Nasil yapariz bu isi

Bolum insaat 4.sinif
    Sehir trabzon

Bogazim cok kotu karnim agriyor basim agriyor kolunuda kir tamamdir al sana 1 ay rappor
    gidip açık açık 3 gün rapora ihityacın olduğunu anlat. aynısını geçmişte yapmıştım doktorda insan evladı açıkmıştır. yada gidip boğazının acıdığını vücudundaki bütün kemiklerin ağrıdığını yütümeye dermanın olmadığını söyle. 2 sinde de 3 gün raporun taş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.