Şimdi Ara

3 Gündür Kendimi Berbat Hissediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçimde acayip bir bunaltı var. Bir şey yapmak istemiyorum. Kendimden nefret ediyorum. Psikolojik olarak bitik haldeyim. Mevsim değişikliği falan beni etkiliyor ama bu kadar olur mu bilmiyorum. Zar zor şimdi kendime gelip masaya oturdum. Üniversitede başlayacak yakında. Şuan gidecek cesareti göremiyorum. Umarım düzelirim.

• Ben de öyleyim ama takıntılarım yüzünden böyleyim ve bunları düzelttim.
  • ben 20 yıldır her gün böyle hissediyorum daha ölmedim sana da birşey olmaz
  • Gelecek zamanı sürekli planlı yaşamak senin kendini çok iyi hissetmeni sağlayacaktır. Planın uzunluğunu sen belirle ama 1 ayı geçmesini önermem. Mesela benim pazartesi gününden itibaren 1 ay boyunca ne yapacağım belli ve bu planla birlikte yaşayacağım. Şimdiye kadar da hep bunu yaptım ama gittikçe daha çok tecrübe ediniyorsun ve her yeni gelecek zaman dilimine daha hazır ve kendini tanımış şekilde başlıyorsun. İnsanların çoğu kendini tanımıyor ve kendi öz fikirleri , planları yok! Bu insanı berbat hissettirir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

Gelecek zamanı sürekli planlı yaşamak senin kendini çok iyi hissetmeni sağlayacaktır. Planın uzunluğunu sen belirle ama 1 ayı geçmesini önermem. Mesela benim pazartesi gününden itibaren 1 ay boyunca ne yapacağım belli ve bu planla birlikte yaşayacağım. Şimdiye kadar da hep bunu yaptım ama gittikçe daha çok tecrübe ediniyorsun ve her yeni gelecek zaman dilimine daha hazır ve kendini tanımış şekilde başlıyorsun. İnsanların çoğu kendini tanımıyor ve kendi öz fikirleri , planları yok! Bu insanı berbat hissettirir...
    Bunu bana lisedeyken bir hocam söylemişti. İkinci defa sizden duydum. Deneme isteği geldi.
  • çavuşu rahat bırak, geçer.
  • Ciddi misiniz hocam? Keşke karşıma böyle hocalar çıksaydı... Hocam ben senelerdir bunlarla uğraşıyorum milyon tane strateji denedim plan yaptım planın içinde yine plan yaptım. Bunda yalnız olmamın eetkisi çok büyük. Ben yalnızken hayatı gerçek manada yaşadığımı düşünüyorum çünkü ben yoksam hiçbiriniz yoksunuz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şu ara çok mutsuz ve gerginim
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest87628

Ciddi misiniz hocam? Keşke karşıma böyle hocalar çıksaydı... Hocam ben senelerdir bunlarla uğraşıyorum milyon tane strateji denedim plan yaptım planın içinde yine plan yaptım. Bunda yalnız olmamın eetkisi çok büyük. Ben yalnızken hayatı gerçek manada yaşadığımı düşünüyorum çünkü ben yoksam hiçbiriniz yoksunuz...
    Ciddiyim. Severdim kendisini. Sonra başka okula yollamışlardı proje okul adı altında. Oralara hiç girmeyeceğim.
    Hocam bunu dediğinde arkadaşım ama zamanla hangi şartların oluşacağını bilemeyeceğimizi söylemişti. Hocamız da oturur tekrar yazarsın demişti. Sadece yaz, tamamen uygulamak zorunda değilsin demişti. Haklıydı belki de.
  • Evet eğer benim gibi aşırı düzen takıntınız varsa en ufak programı bozan etken şimdiye kadar yaptıklarınızı da yapmamışsınız gibi hissetmenizi sağlayabilir. Hocanızın dediği şeyi çook çok yaptım ama bir zaman sonra bu düzen fiziksel şeyler olmaktan çıkıyor ve yazmak da işe yaramıyor. Bu durumun çaresini ise hala bulamadım. Bazı şeyler asla değişmez dersler ya sanırım bu değişmeyen şeyleri de düzeni bozmayacak şekilde düzene eklemek ve bunlarla birlikte çizilen yolda ilerlemek ayrı bir başarı. Bir tanesini şu an yapıyorum ne kadar başarılıyım bilmiyorum ama bu da zamanla iyice tecrübe edeceğim bir şey olacak. Gelecekte benzer durumu yaşarsam çok kısa bir sürede bunu toparlayabilirim mesela...
  • Dostum bende o haldeydim nofap'a başladım, tırnak yemeyi bıraktım, zor olsada dışarı çıkmaya başladım, bilgisayarı tamamen kapattım, inan bir hafta sonra etkisini çok rahat hissedersin. Ha aynı zamanda bir de kızla tanıştım inanılmaz özgüvenim var şuan. Önemli olan iradenin olmasıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanser olan ne yaşıyor acaba seninkide dertmi.. 10 yıldor ölemek için sürünüyorum şuanki cildimi görsen yaşamak istemezsin.

• Aynı şekildeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shawty39 -- 16 Eylül 2018; 1:43:34 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatın kendisi güzel bir şey değil ki.

Büyük çoğunluğumuzun kaderi biz daha doğmadan belli oluyor zaten; doğ,oku,bir işe gir,"tepedekilerin" ceplerini doldurmak için çalış ve öl.şanslıysan bir ömür çalışıp bir ev,bir araba alıp kendi çapında mutlu olabilirsin.sonra da geberip gidiyoruz zaten,yerimize başkaları doğuyor ve onlar da sistemin çarklarını döndürmeye devam ediyor..

Ha ama küçük bir azınlıkta olup,"tepedeki" ailelerin birinde de doğabilir insan,hatta ve hatta uslu bir çocuk olursa şirinleri bile görebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 16 Eylül 2018; 3:37:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.