Şimdi Ara

3 gün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınava 3 gün var Herkes son kontrollerini yapıp yatıyor gün boyu Benim halletmem gereken eksiklerim var Bir sürü deneme almıştım onları da çözemicem sınava kadar 1 2 tane çözebilirim anca Daha önceden de çok deneme çözdüm de bunları da çözseydim keşke
    Şu son eksikleri kapatsam eminim aytde +5 net gelecek en az şimdi 60-70 aralığında yapıyorum Eğer yükseltemezsem mezunum Çok stres de yapmıyorum sınav geçse de kurtulsam modundayım ama mezuna kalırsam bir sene daha çekicem bunu da biliyorum Kazanıp gitsem de oturup yine deli gibi çalışıcam ünide gngbhfbhgvj bu ne be Yardım edin nasıl oturabilirim o masaya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• dostum 3 gün var 3 gün 3 gün sonra baktığın şeylerin bi anlamı olmayacak ama şuan deneme çözemedim diye üzülme zaten çözmüşsündür kursta kendin şuan sana tavsiyem kendinde demişsin ayt 5 net diye o 5 net kaç bin kişi demek masaya oturamıyosan bile göz ucuyla notlarını oku küçük tekrar yapsan bile bunu geri dönüşü olacak belki istediğin yere sene boyunca değilde sadece bu 3 günde gelen 2-3 netle gideceksin hadi iyi çalışmalar
  • Teşekkür ettim hocam bi sigara yakıp başlıyorum işlemlere :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.