Şimdi Ara

3 G mobil bağlantı ile FİFA OYNANIRMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLMLAR YENİ BİR ev aldık ankastre kutusu olmadığını söyledi saygıdegr telekom yetkilileri vede 1 2 hatta 3 ayda surebilir gelmesi dediler kesin bir şey söylemiyorlar ... bu sorun halllolana kadar 3 g mobil bir cihazla baglanmak istyiorum ancak bu konuda deneyimi olan arkadaslardan fikir istyiorum özellikle online fifa oynayıp kopma sorunu vesaire yaşanıyormu bir dunya parada ona bayılıp sonrada kopma sorunları yaşamıyalım kullananlar varsa bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim alakanıza şimdiden tşrkler

• bulunduğun yere bağlı 3gnin hızı.. biraz araştırma yap.. çevrede 3g hızı en iyi olan operatörden al.. kullanmanda bir sıkıntı çıkmaz.. 1mbps net ile bile fifa oynayanlar var.. fakat kota çok gider onu baştan söyleyeyim.
  • Turkcell'in kotasız Vınn'ı var.
    55-75 arası bir fiyattı.Yanlız 15 GB'dan sonra 96kbps'ye düşüyor.
    Tahminimce maç başı 500 MB gitse 30 maçta kotan dolacaktır.

3G mobil modem alacaksanda kesinlikle Turkcell'den al.Çünkü taahhüt yaptın bulunduğun yerde 3G çekmezse ve yapabilecekleri birşey yoksa sadece Turkcell taahhütü iptal edip cihazı ve hattı iade alıyor.
  • Ben iPhone'nun internetini paylastirip oynuyorum.Turkcell 3G tam cekiyor hizida genelde 2 megabit falan oluyor cok rahat oynuyorum kasma cok nadir oluyor.Kotada da hic bir sikinti olmuyor 4-5 saat oynasam en fazla 200 MB gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat abi musait olunca bak murat abi yerine ben cevap vermis olayim :) murat abinin suanki evinde full 3 cubuk cektigini soyledi bana bi de bi arkadas 30 macta kotan dolar demis baska bi arkadas 4 5 saatte maks 200mb yer demis kesin net bir bilgi varmı bu konu hakkında
  • Avea ile hız testi yapmıştım belki bizim evin konumu dolayısıyladır emin değilim ama ping değerini 200 gördüğüm olmuştu. Oynanmaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 1 Mart 2013; 13:22:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Avea ile hız testi yapmıştım belki bizim evin konumu dolayısıyladır emin değilim ama ping değerini 200 gördüğüm olmuştu. Oynanmaz bence.

soyleyen arkadaslar kasma sıkıntısı yasamadıklarını soylediler ama kota aşımı bi arkadas fazla bi arkadas normal seyrinde diye belirtmis net bi cevap alabilrsek guzel olur bilgisi olan arkadaslardan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    - 1 Pc den 2 Mu Online Açma -
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarda

quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Avea ile hız testi yapmıştım belki bizim evin konumu dolayısıyladır emin değilim ama ping değerini 200 gördüğüm olmuştu. Oynanmaz bence.

soyleyen arkadaslar kasma sıkıntısı yasamadıklarını soylediler ama kota aşımı bi arkadas fazla bi arkadas normal seyrinde diye belirtmis net bi cevap alabilrsek guzel olur bilgisi olan arkadaslardan

Ben tahmin yürüttüm yukardaki arkadaş kullanıcıymış kota takibi yapan bir programla bir maç yapıp deneme yapabilirse hepimiz öğrenmiş oluruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.