Arkadaşlar herkes kendi kafasındaki senaryoyu paylaşsın. Ama tartışmasız bir ortam olursa çok iyi olur. Ben de durumun gidişatına göre kendi kafamdakileri paylaşacağım. Evet kafanızda neler var?
Amerika İrana,İran İsraile,İsrail Rusyaya sonra hepsi rusyaya
quote:
Orijinalden alıntı: Palio Team
Ciddi ve tartışmasız bir ortam demiştim...
3.Dünya Savaşı çıkmayacak
quote:
Orijinalden alıntı: bakos145
quote:
Orijinalden alıntı: Palio Team
Ciddi ve tartışmasız bir ortam demiştim...
adam ciddi ciddi yazmış
Ummmm,
daha karar veremedim nereden başlatacağıma,nerden başlatsam savaşı acaba?
Bence israil daha fazla ileriye giderek kudüste katliyam yapacaktır.Buna karşı iran sinirlenerek israili vuracaktır.Amerika işin içine girip irana saldıracaktır.Rusyada iranın yanında yer alacaktır.Ayrıca polonya amerikanın tarafını tutacaktır.İşin içine japonya,kore girecektir.Japonya ve kore amerikaya saldıracaktır.(Geçmişten kalan bir intikam sonucu) Portekiz,İspanya,Brezilya,Fransa ve italya amerikanın yanında savaşacaktır.Türkiyede arada kaynayacaktır işte.
Amerika irana saldırı ve İsrail ile birlikte pes ettirir kesinlikle irak gibi feth edemez. Sonrasında İsrail ve ABD Suriye'ye girer incirlige 2 balistik füze atmasiyla ki füze savunma sistemi yok. Türkiye savaşa müdahil olur. ABD den savası durdurmasını ister ülke topraklarında çekilmesini söyler. Rusya olaya müdahil olur ve atlas takı gemilerini ABD kıyılarına yaklastirir aynı sekilde dogudanda Çin o hamleyi yapar ABD sıkışır. Türkiye'yi savaşa sokmaya çalışır. Boğaz'dan zorla gemilerini geçirmeye çalışır Türkiye buna izin vermez Rusya tarafinı tutar bu olaydan sonra turkiyeye savaş acar rusya turkiyeye yardım eder guneyini korumak için. Vs 3 dünya savası başlamıştır.
Şu anda net olarak bir şey söylemek doğru değil.
Ancak Rusya ve İran bence ABD ve İsrail'e karşı bir safta rol alacaklar.Avrupa büyük ihtimal ile ya katılmaz ya da İngiltere gibi ülkeler,ABD ye destek vereceklerdir.
Arap ülkelerinin durumu sık sık değişecektir ancak genel olarak bakıldığında ABD safında olacaklar.
Çin,ABD'ye karşı savaşacaktır kesinlikle.
Türkiye katılmaz gibime geliyor.Katılsa bile NATO da olduğumuzdan dolayı kesinlikle ABD safındayız.
3.dünya savaşını bilmem ama 4. dünya savaşı ok ve yayla yapılacak
Uganda kazanacak
Vietnam alır
yer altında yaşayan devlet var kimse bilmez sanırım o dünyaya hakim olacakmış
quote:
Orijinalden alıntı: gothıch
3.dünya savaşını bilmem ama 4. dünya savaşı ok ve yayla yapılacak
Bu su için çıkıcak olan savaşmıydı ? Hangisiydi o ?
Bor madeni için çıkacak sonuçta değeri 5500000000 milyar katrilyar trilyar dolar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme