Arkadaşlar bundan sonra bu sayfada bol bol boy göstereceğimi düşünüyorum ve devam etmekte olan 3. modifiyemi sizlerle paylaşmak istiyorum... Henüz ön panele ışıklandırma yapıldı, hdd takılan yerler söküldü, yan kapak plexi glass için kesildi... Fakat tam olarak bitmiş halinde şunların olacağını düşünüyorum:
Plexi glass takıldığında kasaya yandan güzel görünüm vermesi için led dizilecek, kasa içi oto boyası ile mavinin bir tonuna boyanacak, kasa üzerine 12 Cm lik egsoz fan deliği açılacak, kasa altına 1 ya da 2 8 ya da 12 cm lik fan delikleri açılacak..
Lütfen aklınıza gelenleri benimle paylaşın ve yorumlarınızı esirgemeyin...
Kasanın ön tarafına koyduğun siyah tuşu kasanın yan tarafına koyarsan daha iyi olur gibi geldi.. Çünkü koyduğun yerde göze güzel bir şekilde hitap etmiyor gibi..
Silo! 'ya aynen katılıyorum o anahtar bence olmamış daha güzel duran anahtarlar var. Orasıda pek uygun değil bence yan tarafa konsa çok daha iyi olabilirmiş...
Led olmamış sanırım..
iyi günler kasanın ön tarafındaki ışık cok süper olmuş elinize saglık
Kasanın ön tarafındaki sağ alttaki usbleri kapatmak için galiba bir kapaka var mavi. Onuda iç taraftarki gibi yeşile boyarsan süper olur.
yorumlarınız için teşekkür ediyorum, düğme konusunda hepiniz haklısınız zaten bu daha tamamen bitmiş hali değil yazdığım gibi, yorumlarınıza göre elimden geleni yapmaya çalışacağım tekrardan teşekkürler... lütfen aklınıza gelenleri yazmaktan çekinmeyiniz...
Hocam olmamış derken ben mi yapamamışım yoksa yakışmamış mı ne demek istediğinizi anlayabilirsem sevineceğim...
Led olayında araba içlerinde kullanılan hazır ledler var hem silikon kaplı oluyorlar hemde elastik ve güçlü ısık veriyorlar. Onalardan kullanmanı tavsiye ederim. Umarım bittiginde cok güzel olacaktır.
Led olayında araba içlerinde kullanılan hazır ledler var hem silikon kaplı oluyorlar hemde elastik ve güçlü ısık veriyorlar. Onalardan kullanmanı tavsiye ederim. Umarım bittiginde cok güzel olacaktır.
hocam alakan için gerçekten teşekkürler fakat, bu kasa için bence bu kadar çok masraflı ledlere bulaşmak hiç de akıllı bir fikir değil. bir de ben modifiyelerimde genellikle kendim birşeyleri üretmeye çalışıyorum, yani hazır malzemelere kaçmamaya çalışıyorum ki herşey benim emeğim ile olsun... Ama gösterdiğin ledler de çok güzel o da ayrı mesele...
Kolay gelsin kardesim.. Bence yan kapagi komple kes... kare olarak yani..
quote:
Orijinalden alıntı: RealKiss
Kolay gelsin kardesim.. Bence yan kapagi komple kes... kare olarak yani..
değerlendirebilirim hocam , alakan için teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme