Şimdi Ara

__::3. DERECEDE GOBLİN::__

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AZ ÖNCE KONUYU AÇTIM AMA BİRAZ YANLIŞ ANLAŞILDI GALİBA ARKADAŞLAR 3. DERECEDE GOBLİNİ NASIL BASACAM?TAM OLRAK ANLATIRSANIZ SEVİNİRİM.HEPPADA OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA BENİM BASTIĞIM ARCHMAGENİN İSTEDİĞİNİNKİNDEN FARKLI OLUYOR.NASIL BASACAM YARDIM EDİN!!!

• Arkadaşım normal goblin bastırıosun ama 1. ci derece kumaş goblin 2. derece plate goblin 3. derece fp goblin set yapıosun sonra 57 kağıdını alıoosun 3. derece demek 3. derece=fp goblin
  • YAW HEMŞERİM ŞUNU ADAM GİBİ ANLAT ŞİMDİ MESELA 1. DERECEDE GOBLİN NEYE GÖRE OLUYOR?İNVERTORYNDEKİNE GÖRE Mİ?BEN NASIL 1. DERECE İSTEDİĞİM ŞEKİLDE YAPACAM(DONLUK FLN)?
  • banada lazım walla bi yardım edin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scrambled -- 8 Temmuz 2007; 21:32:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: iceman002

Arkadaşım normal goblin bastırıosun ama 1. ci derece kumaş goblin 2. derece plate goblin 3. derece fp goblin set yapıosun sonra 57 kağıdını alıoosun 3. derece demek 3. derece=fp goblin

biraz daha acık anlat yaw
  • Alıyorsun goblinleri, diktireceğin adama (moradonda blacksmith) veriyorsun. Şansına hangi dereceden çıkarsa. Özel birşey yapman gerekmiyor. Şans işi...
  • Abi sen anlamak mı istemiyon goblin fp lazım işte yaçıkarana kadar birleştircen
    ya da paşa paşa vercen parasını alcan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TAMAM ŞANS İŞİ YANE ÖZEL BİŞİ YOK SAĞOLUN ÇOK TEŞEKKÜRLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: HitMeBaby

Abi sen anlamak mı istemiyon goblin fp lazım işte yaçıkarana kadar birleştircen

dostum adam zaten nasıl yapılıyo demiş
  • quote:

YAW BAK BİRİ SEN DİYON BİRLEŞTİRECEN ÖBÜRÜ DİYO ŞANS İŞİ BİRLEŞTİRMEKTEN KASTIN NEY?
  • quote:

Arkadaşım normal goblin bastırıosun ama 1. ci derece kumaş goblin 2. derece plate goblin 3. derece fp goblin set yapıosun sonra 57 kağıdını alıoosun 3. derece demek 3. derece=fp goblin

yanlıs
    3rd goblin demek half plate goblin demek tir
    fp goblin 4rd goblindir
    arkadas sen mage isen kırmızı goblinset lazım sana
    ayrıca x te kırmızı(3rd) gaunlet(ellik) gobli alıcam
  • Şansa çıkıyo 1,2,3.derece..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkeeerrr

quote:

yanlıs
    fp goblin 4rd goblindir

TAMAM KIRMIZI SET LAZIM ORASINI BİZDE BİLİYOZ AMA NASIL YAPACAM ONU ANLAT KARDEŞ ŞANS İŞİMİ YOKSA BAŞKA BİŞİLER VAR MI?

• quote:

Orjinalden alıntı: asusnoah

quote:

Orjinalden alıntı: ilkeeerrr

quote:

yanlıs
    fp goblin 4rd goblindir

TAMAM KIRMIZI SET LAZIM ORASINI BİZDE BİLİYOZ AMA NASIL YAPACAM ONU ANLAT KARDEŞ ŞANS İŞİMİ YOKSA BAŞKA BİŞİLER VAR MI?

Şans işi ama pazarda hazır 3.derecede goblinler satiliyor ordan toplasan daha iyi olur ama illa ben yapacam diyorsun çıkana kadar goblinleri diktireceksin.

• BUGÜN PAZARDA GÖRDÜM OLYMPİADA 200MYE KOYMUŞ ADAM ZATEN 57 KAĞIDI 75 M FLN
  • quote:

Orjinalden alıntı: asusnoah

quote:

YAW BAK BİRİ SEN DİYON BİRLEŞTİRECEN ÖBÜRÜ DİYO ŞANS İŞİ BİRLEŞTİRMEKTEN KASTIN NEY?

pardon kardeş hata bende yanlış anladım sen biliyosun zannetim yapmayı
    5 tane aynı parça goblini adını tam bilimyorum morodon ön merdivenlerde
    bi npc ye 500k karşılığında yaptırıyosun tekrar sorry
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.