Şimdi Ara

3 çocuğun da senden değil (Boynuzlanma içerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
3
Favori
11.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • falanı olanın dini yoktur derlerdi. oha o nasıl söz derdim.. özellikle son 10 yıldır karşı cinsten iğreniyorum.


  • avukatı konuşuyor sadece. adamının muhtemelen hayatı yıkılmıştır konuşacak mecali kalmamıştır. bir insana yapılmaz bu kalp dayanmaz...

    edit: videoda da diyormuş yıkım geçirdi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiberdono -- 18 Aralık 2018; 3:57:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşın 45 olmuş, 20 küsür yıllık evlilik yaşamışsın, 3 çocuk büyütmüşsün.
    Gün geliyor üçünün de senin çocuğun olmadığını öğreniyorsun.

    Çok büyük bir kötülük bu. Kimsenin hak etmeyeceği bir kötülük.
  • Kadını hala vurmadıysa tebrik etmek lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nike

    Bu kadar rezilliğin üstüne adam birde nafaka ödeyebilir belli olmaz burası Türkiye.
    Size alıntı yapanlardan 600 TL nafaka ödediğini öğrenmiş oldum. Bu yine iyi birşey. Genel ev işletmekten geçmiş yıllara dönük vergi ve bağkur borcu da çıkarabilirlerdi. Yine insaflı davranmış büyüklerimiz.
  • Şu tipe bile hallenenler varmış yuh

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doyurayimmi karını . Demiş yemek ismarlayacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay anasını be. Bişeyler demek istiyorum ama neyse... çok üzücü bir durum

    Ama benim türbanlı bacım yapmaz öyle şeyler. Hiç olur mu öyle şey. Feto nun oynunu falandır bu da!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuranda dna testi diye bir şey yoktur, bu gavur yalanları bizim ahlak abidesi toplumumuzu kötü göstermek için batılı sapkın heteroseksuel lobisi tarafından enjekte edilmiştir. benim türbanlı bacım yapmaz öyle bir şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strong mind strong body

    Benim türbanlı bacım sen ne diyon böyle?
    basit insansın..
  • Bu olayın bu kadar dikkat çekmesinin nedeni kadının türbanlı olmasıdır. Bu da kanıtlıyor ki türbanlılardan böyleleri çok az çıkar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir şeyin var olduğuna mı yanayım,adaletin kadını haklı gördüğüne mi yanayım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahminin bu olay anca buzdağının görünen kısmıdır. daha neleri vardır.
  • MAHKEME SONUCUNDA ADAMA NAFAKA KARARI ÇIKMIŞ



    600 TL., ÇOCUKLAR 18 OLANA KADAR

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaiberdono



    avukatı konuşuyor sadece. adamının muhtemelen hayatı yıkılmıştır konuşacak mecali kalmamıştır. bir insana yapılmaz bu kalp dayanmaz...

    edit: videoda da diyormuş yıkım geçirdi
    Adamın avukatı kadın galiba kendi penceresinden değerlendirmiş miki olayı acaba hani hep kadın cinayetleri oluyorya şuan mesela sorgusuz sualsiz kadına pozitif ayrımcılık var ve günümüzde bunu suistimal eden kadın çok hemde tahmin edilenden fazla geçen nişanlısı ile nikaha gelen ve önceki kocasından aldığı nafakaya zam talebi isteyen vardı yüzsüzlüğün bu kadarı acaba kadın avukatlar hem yasal hemde bir kadının penceresinden olaya nasıl bakıyor acaba taraflı mı tarafsız mı aslında kadın cinayetlerinde sorun tamamen erkek mi yoksa kadın kışkırtıcı rol mü üstleniyor çünkü her türlü sorumluluk ve baskı hep erkeğin üstünde malumunuz her şey erkeğin üstüne yükleniyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: M i M

    Bu olayın bu kadar dikkat çekmesinin nedeni kadının türbanlı olmasıdır. Bu da kanıtlıyor ki türbanlılardan böyleleri çok az çıkar.
    Muhafazakar toplum dini temeller esas alındığında en hassas bölge yani yönetimlerde hep din esasıyla kandırıyorya milleti işte sıkıntı orada bu iyice arttı günümüzde kapalı örtülü bayanlara namusunu koruyan helalini bekleyen gözü dışarıya kapalı gibi gözle bakılıyor tartışılmaz bir gün ve üstte tutma eğilimi var ama artık gelişen dünya değişen bakış açıları kadınlarında gözünün açılması ve yeni nesille bu değişti 2000lerin başı ile hele son 15 yılda koşar adımlarla oldu bu din artık batı görüşüyle yoğruldu ve kapitalist akımın yarattığı dünyada müslüman kadının duruşuda değişti giyimide hal ve tavırlarıda kendine tanınan hakta ve kadın bundan kaçtı baskılanan hayvani içgüdüleride depreşti dinden soyutlandı ve doğanın kendine bahşettiği daha genlerinin istediği erkeğe yönelime doğru hareket etti oda diğer kadınlar gibi olmak istedi ve kısmen olduda günümüzde muhafazakar dediğimiz kesim daha ön modelde ve daha çarpıcı giyim kuşam batı görüşü karışımı birşey oldu hatta önceden açık olanlar bile kapandı siyasal islam mı deyim ne deyim ara değişik bir ara tür oluştu yeni bir sosyo model jet sosyete gibiler bunların temelinde soyutlanan alt kesimde bu noktaya geldi artık eski türk toplumu ve bunun birleşiminde arap geleneğinde değişimler var ve bu paydan türk kadınıda nasibini aldı yani kırsın dizini yanımda otursun yok kadınlara verilen haklarda tabi arttı yani evlenen kadın daha çok hakka sahip ayrıca evli kadın babasının emeklisinden bile yararlanıyor yani günümüzde ne kadar türk toplumu türkiye olarak kadın için kötü şartlar olsada ekonomik olarak akıllı bir kadın zevki sefa içinde yaşayacak bir ekonomiye sahip olabilir buda değişen dünya zihniyet görüş verilen haklar neticesinde gördük.Eskiden kızlar değersiz görülür.gömülürdü şuan akıllı bir kadın isen parmağında oynatırsın her erkeği tabi belli bir standardında olmalı ve dediğim gibi günümüzün modası kadın dişi hanımefendi bayan artık hangi kavramı kullanırsanız o.




  • Aslında şunuda es geçmemek lazım türkiyede bir baskılama var evlenmek zorundasın diye tıpkı bastırılmış cinselliğin olduğu gibi kadın ve erkek üzerinde erişkinlikten sonra önce toplum sonra mahalle ve sonra aile baskısı türüyor sanki böyle sürüye gir yoksa dışlarız gibi evliliğe düzen gözüyle bakıyorlar yani sorumluluğa tabi olunca tasmayı boyunlarına bağlamakta diyebiliriz çünkü başı buyruk iş yapamazsın bir çift olduğundan o seni sen onu denetlersin ve böyle çift kişilik bir yalnızlık oluşur.

    İşte bu sebepten ötürü kadında bu toplum dayatmasından dolayı bari varlıklı olsun erkekte güzel olsun şöyle olsun böyle olsun diye evleniyor toplumumuzda bu zorunlu görünen şartname dolayısıyla mantık adı altında evlenmiş ama birbirini sevmeyen çiftler oluşuyor kadın dediğim gibi ekonomik olarak kabul ediyor erkekte güzel olsun bari çocuğum olsun diyerekten ama sevgi saygı var mı bir çat altında yaşayıp tecrübe edip bunu test ettiler mi dersen yok çünkü toplumda boşanmayada kötü gözle bakılıyordu eskiden ha şuan az çok gene bölgesel vardır ama boşanmadan oluşan haklarda kadından yana bu zamanda o yüzden boşanmalarda yeni nesilin beklentileri ve beklentilerini bulamayışından dolayı arttı heves mi deyim yada olmayacak umutlara o saçma sapan hayallere dayanıp borç içinde yuva kurma mı diyelim cinayetle bitenleride oluyor anlamsız şekilde.

    Dediğim gibi bu tip olaylar muhafazakar veya cumhuriyetçi modern batı kadını diyelim gerçi bu batı kadınında olmaz pek sevmediği ile zorla evlenme dayatması olduğu zamanların etkisi tabi kadının duygularını köreltmesi yada iç güdülerine kurban gitmesi de sonuçların böyle olmasına neden oluyor kadın severse hayatını adar sevmezsede dünyayı başına yıkar.Kadının yüzü ayrılık safhası gerçekleştiğinde net olarak ortaya çıkar.Eğer bir kadın senin uğruna için için ağlıyorsa bilki seni gerçekten seviyordur.




  • Türbanlı bacılarımız çıldırıyor...
  • Tesettür un espirisi kalmamış. Kostüm örf adet ten öteye gidemez olmuş.





    Ama kadın bildiğini de okumuş.... Yapmış...



    Anlamadığım bunca yıldır nasıl kendi iç dünyasında sindirebilmis...



    Yapmışsa kadın 3 defa hata artık farklı erkeklerden midir o çocuklar şuan bilinmez ama zamanında boşanacakti....





    Marjinalik filan hiç alakası yoktur. Akılsızlık vicdansızlik ile alakalıdır.



    O 3 çocuk böyle bir sözde ama biyolojik anne sıfatını dahi hak etmiyor.



    Devlet çocukları bu kadından almalı kadını da hapse atmalı...



    Rezalet kere rezalet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türbana takılmak istemiyorum fakat bu kadın yıllarca muhtemelen çevresinde edepli,dinini yaşayan birisi olarak görülürken sırf pantolon giydiği için nice genç kız ''Bu yolludur,aranıyordur'' muamelesine kalmıştır merak ediyorum.Malum bir kesim ''Şeker kapalı olursa sinekler konamaz açık olursa sinekler tadından bakar'' şeklinde gayet ahlaksız laflar edince insan ister istemez bu ayrıntıya takılıyor...Her türbanlıyı namuslu görüp açık olanlara malum kadın gözüyle bakanlar iyi okusun bu haberi...

    Esas olaya gelirsek bu kadının bu adama yüklü miktarda bir tazminat ödemesi dahası dolandırıcılık suçundan içeri atılması gerekir diye düşünüyorum.Hem adamın psikolojisini bozuyor hem kendisinden olmayan çocuklara yıllarca adama baktırıyor hem de adamdan nafaka ve tazminat alıyor!Ne ala memleket arkadaş!

    Forumda bir başka konuda arkadaşın biri de ''Ne güzel kadını kullanın kullanın sonra atın bir de nafaka ödemek istemeyin'' diyordu.Buralarda mı acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 19 Aralık 2018; 15:18:1 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.