Şimdi Ara

3 BÜYÜK TERCİHİNİZ NEDENDİR? (BMW,MERCEDES,AUDİ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
2
Favori
4.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Audi A3 , Bmw 3.18i , Mercedes c200 kullanan biri olarak kesinlikle AUDİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Dediklerine itirazım yok zaten fakat aracın iç dizaynı ile sürüş dinamikleri motor konusu biraz farklı konular.İtalyanlar bu işin piri zaten motor konusunda,sürüş hissinde.

keza iç dizaynında ki ortak özelliklerden bahsettiğim gibi lamborghini'lerin bir çoğu 4 çekiş sistemli audi'ye geçti geçeli audi lamborghini için quattro'ya benzer 4wd çekiş sistemleri uyguluyor,motorlarını revize ediyor elbetteki bu bağlamda italyanlarında kattılakları vardır hoş audi ekibi onlarıda bir yana öte siz çekilin aradan biz baştan aşağı kendimiz yapacağız diyecek halleri yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: AutoTestPilot

quote:

quote:

quote:

quote:

Önden çeker,her modeli birbirinin aynısı sadece uzunu,kısası, neredeyse tüm parçaları skoda,vw ile ortak premium araç mı olur hiç?

Bırakın Allah aşkına...Ne audisi...3 büyükler listesine giremez bile...

Ne kadar sacma bir mesaj ya

Bmw 1 s

Bmw 3 m

Bmw 5 l

Beden napicaz simdi

Hayatinda hic audi a6 a7 yada a8'e bindinmi

Parcalari kesinlikle ayni degil arada mutlaka ama mutlaka kalite farki var

Bana desenki ben arkadan itis arac seviyorum audi bana gore degil eyvallah derim

Azicik mantik !!!!

Bak böyle hayatında ona bindin mi buna bindin mi muabbeti yaparsan beni evdeki anahtarlığı koymak zorunda bırakırsın; daha burada eksiklerde var belirtirim...

3 BÜYÜK TERCİHİNİZ NEDENDİR? (BMW,MERCEDES,AUDİ)

Adama sorarlar sen neye bindin, neye biniyosun da böyle ahkam kesiyosun. Orta sınıf bi kaç araca bindin, test ettin diye hemen preminyum araç uzmanı mı oldun?

Bak güzel kardeşim,

Benim için araçların marka&model vs hiç bir önemi yoktur. Senin gibi hiç bir markanın gözü kapalı fanatiğide değilim. Sahibi olduğumu araçların,markaların köleside, savunucusu da olmadım. Ne düşünüyorsam, ne biliyorsam onu söylüyorum hiç kimsenin&markanın etkisi altında kalmadan, sahibi olduğum veya kullandığım, test ettiğim araçlardan edindiğim ufak bilgiler kadarıyla bir kaç şey yazıp çiziyorum...

Hala da söylüyorum, Audi bana göre premium değil, öyle iki led far koymakla, sağını solunu içini biraz toparlayıp, vw şasisi üzerine araç yapmakla premium olunmaz... Bir kere önden çeker, virajda kafadan kayan, motoru yatay yerleştirilmiş lüks araç olmaz... Sana göre preminyumdur,pirellidir,perfecttir,püskevittir... Açıklarsın bana göre preminyum çünkü böyle böyle diye... Ama bu şekilde boş mesajlar olmuyor canım kardeşim...Varsa bir fikrin açıkla, yoksa '' azıcık mantık! '', ''ne saçma mesaj'' yazıp adamın canını sıkma...

Son olarak o bahsettiğin BMW serilerini yan yana koy bakalım, en arabadan anlamayan insan bile söyler sana aradaki farkları, ama koy bi a,3a4,a6,a8 yan yana birde öyle bak bakalım yıkanmış da çekmiş gibi...

Bu nasil bir gozu donmusluk nasil bir sacmaliktir ya

Anahtar resmi koyup kendini tatmin edersin ancak

Bmw 3 kasa ile 5 kasayi ben uzaktan ayirt edemiyorum sen ediyorsan helal olsun sana

Audi premium degilmis bak sen

İsine gelmiyorsa cevap yazmazsin piyangodan para cikmis masum koylu gibi anahtar resmi koyarsin ancak sen

Son olarak sonradan gorme bir adam varmis adam arkadasina sormus ben mercedes alicam ne dersin diye

Arkadasi ona seni mercedes tasir abi ama sen mercedes'i tasirmisin onu bilemedim demis

Buradan anlasilan bom bos bir adamsin ancak anahtar tasirsin adam olup arabaya kendini tasitanazsin

Aksam aksam canimi sikma benim

Sen hayatında hiç a6 ya a7 ye a8 e bindin mi derken kim görgüsüzlük yapıyordu, hava basıyordu ?

Adamı böyle ezerler işte cevap veremezsin klavyeye bön bön bakarsın, 3-5 boş boş kelime yazarsın Sen ne anahtar ne taşırsın, nede araba

Bu sana son mesajim masum koylu

Ben yukarida a6,a7,a8 bindinni (kullandinmi ) hic dedim

Binmek kullanmak ile sahibi olmak ayni sey degil

Konu komsunun anahtarini al bir tasa koy resim cek buraya koy demedim

Hadi simdi git topcunun kumunda oyna

Yanlış anlamayın Audi'nin pre sınıfa adım attığı konusunda hemfikiriz ama şu yanıta çok güldüm ben

Binmek, kullanmak ile sahibi olmak aynı şey değil ? şaka gibi bir yanıt.

• Bir e coupe istiyorum çünkü tasarımı harika şık olmak için abartılı çizgilere ihtiyaç duymuyor ve şimdiden efsane bir tasarım daha fazla param olursada cls alırım o yüzden mercedes diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gestapo SS

quote:

Orijinalden alıntı: wind06

quote:

quote:

quote:

quote:

Mercedes...

BMW spor takılmak için...

Audi ise overrated tüm vw grubu gibi...

orda duralım işte :) vw grubu diyorsunuz fakat vw grubu bünyesinde;porsche,lamborghini ve bentley'i barındırıyor aynı çatı altında farklı mühendisleri ve arge çalışmaları var nasıl olacak :) keza bu bünyede lamborghini motorunu audi mühendisleri tarafından yapılıyor..

Hoca Audi'nin premiumlugunu tartışacak değilim de Lambo'nun motorunu üretmesi konusunu fazla abartıyorsun.Lambo Vag'tan önce de mühendislik harikası motorlarıyla biliniyordu zaten.Ben şu anda da motorları tek başına Audi'nin ürettiğini sanmıyorum Lambo tamamen ipleri bırakmamışlardır.Mercedes-Pagani ilişkisi de yok hani aralarında.

olurmu hocam italyan ekibi battı,mali krize girdi vw'e gurubu aldı wv'e grubundan'da vag grubuna pasladılar lamborghini'yi..lamborghini'nin iç konsol'a vs bir bakın direksyina kadar audi rs serilerinin tıpatıp neredeyse aynıları audi mmi'den açma kapama düğemeleri,orta konsol'a kadar,4wd çekiş sistemini italyan ekiple birlikte quattro'da dahil üretiliyor yani mercedes-pagani ilişkisini pek bilemiyorum mercedes'ci olmadığım için ama bu bahsettiğimiz konu üzerinde sıkı takiplerim var ve dediklerimi araştırın karşılaştırın sizde benzerlikleri göreceksiniz..örneğin vw grubu porsche almak için baya uğraştı en son %51 hissesini aldı ve porsche deneyimleri ilede yeni yeni bentley araçlarını çıkardılar örneğin bentley'lerin direksiyonlarına vs bakın porsche direksiyonlarının biraz daha büyüğü..yani vw gurubu bünyesine kattığı her markadan bir parça bir şeyleri alıp katıyor bünyesinde ki supersporlara buda takip eden için gündüz gibi ortada olan bir farklılık..

Lafı çarpıtmaya gerek yok Fiat'ta da Ferrari var ama Fiat grubu deyince hemen Ferrari'de var demenin manası yok. Üst sınıf araçları katmıyoruz işte, Seat, Skoda, Audi, Vw'nin araçları bahsettiğimiz. Bunu anlamak o kadar zor değil.

lafı çarptırtmıyorum,fiat'ında bünyesinde alfa,maserati ve ferrari var fakat aralarında ki ilişki farklı vw gurubunun bünyesinde ki araçlarla ilişkisi farklı ilk önce bunları bir öğren araştırda sonra skoda seat ıvır zıvır dersin kimse lafı çarptırmıyor olanı ayan beyan söylüyoruz..

İlişkileri farklıymış..peh!!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Mercedes...

BMW spor takılmak için...

Audi ise overrated tüm vw grubu gibi...

orda duralım işte :) vw grubu diyorsunuz fakat vw grubu bünyesinde;porsche,lamborghini ve bentley'i barındırıyor aynı çatı altında farklı mühendisleri ve arge çalışmaları var nasıl olacak :) keza bu bünyede lamborghini motorunu audi mühendisleri tarafından yapılıyor..

Hoca Audi'nin premiumlugunu tartışacak değilim de Lambo'nun motorunu üretmesi konusunu fazla abartıyorsun.Lambo Vag'tan önce de mühendislik harikası motorlarıyla biliniyordu zaten.Ben şu anda da motorları tek başına Audi'nin ürettiğini sanmıyorum Lambo tamamen ipleri bırakmamışlardır.Mercedes-Pagani ilişkisi de yok hani aralarında.

olurmu hocam italyan ekibi battı,mali krize girdi vw'e gurubu aldı wv'e grubundan'da vag grubuna pasladılar lamborghini'yi..lamborghini'nin iç konsol'a vs bir bakın direksyina kadar audi rs serilerinin tıpatıp neredeyse aynıları audi mmi'den açma kapama düğemeleri,orta konsol'a kadar,4wd çekiş sistemini italyan ekiple birlikte quattro'da dahil üretiliyor yani mercedes-pagani ilişkisini pek bilemiyorum mercedes'ci olmadığım için ama bu bahsettiğimiz konu üzerinde sıkı takiplerim var ve dediklerimi araştırın karşılaştırın sizde benzerlikleri göreceksiniz..örneğin vw grubu porsche almak için baya uğraştı en son %51 hissesini aldı ve porsche deneyimleri ilede yeni yeni bentley araçlarını çıkardılar örneğin bentley'lerin direksiyonlarına vs bakın porsche direksiyonlarının biraz daha büyüğü..yani vw gurubu bünyesine kattığı her markadan bir parça bir şeyleri alıp katıyor bünyesinde ki supersporlara buda takip eden için gündüz gibi ortada olan bir farklılık..

Lafı çarpıtmaya gerek yok Fiat'ta da Ferrari var ama Fiat grubu deyince hemen Ferrari'de var demenin manası yok. Üst sınıf araçları katmıyoruz işte, Seat, Skoda, Audi, Vw'nin araçları bahsettiğimiz. Bunu anlamak o kadar zor değil.

lafı çarptırtmıyorum,fiat'ında bünyesinde alfa,maserati ve ferrari var fakat aralarında ki ilişki farklı vw gurubunun bünyesinde ki araçlarla ilişkisi farklı ilk önce bunları bir öğren araştırda sonra skoda seat ıvır zıvır dersin kimse lafı çarptırmıyor olanı ayan beyan söylüyoruz..

İlişkileri farklıymış..peh!!!

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

Mercedesin gönlümüzde ki yeri daima ayrıdır küçükken kurulmuş araba hayali mercedes'tir.

Mercedes te bu işin hakkını veriyor. Evlenirken al temiz kullan, oğlunda kullansın.
    Gerçi Audi içinde aynı şey söylenebilir.

• Belki bunlar yardımcı olur size

• quote:

Emin ol çoğu insan ayırt edemiyor

Kapak falan yok bu arkadaş YIKAMACI'da çalışıyor.

kıskançlığın bu kadarı

ulen gerçek hayatta bir arkadaş ortamında, cafede falan seninle aynı masa da otursam seni acayip ezerdim hee, senin gibi insanları konuşarak ezmekten, sindirmekten masada çiğnemekten çok zevk alıyorum... Ama forum ortamında düşünüp düşünüp yarım saatte cevap attığın için paçayı biraz sıyırıyosun... Herneyse...

• BMW 850 CSI 1993 Limited Edition
  • Mercedes başkadır kim ne derse desin. BMW ve Audinin cesaret edemediği işleri merso yapıyor. Çok daha özel otomobiller üretiyor.

• Yıldızlara rütbe sorulmaz...

MERCEDES BENZ
  • BMW kullanıyorum bundan önce ki araçlarım hep opel di.
    BMW seçme sebebim babamın kendimi bildim bileli ilk aracından itibaren (ilk arabasını 91 de almıştı 80 sonu bir 3 serisiydi) hep bmw kullanması ve asla sorun yaşamaması.

Şuanda 3.18 is kullanıyorum 99 model motor ve şanzuman olarak 220.000 gelmiş şimdiye kadar bundan sonrada böyle gider diye düşünüyorum.
  • Az once bı konuda yazdım mercedesle ılgılı sıkayetlerımı .Audı yı cok ıyı bılmıyorum ama bı kac kere surdum ve o BMW de kı olan yoldakı konforu audı de goremedım.O yuzden BMW candır
  • Audi Teknolojisiyle bir adım önde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes > BMW > Audi şeklinde benim sıralamam ama BMW ile Mercedesin tasarımları bana daha hoş geliyor. Audi sadece A5 Coupéde mükemmel
  • Mercedes diğer ikisine nazaran kesinlikle daha iyi bence fakat benim gönlüm BMW'den yana, gerek tasarım gerek sürüş keyfi gerekse ruh bana hitap ediyor.

AUDI'nin BMW'den aşağı kalır yanı yok fakat benim zevkim değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arian Galatian -- 29 Mart 2013; 21:23:10 >
  • quote:

Arkadaşlar,tartışmadan şuanda piyasada en çok tutulan ve en çok rağbet gören premium markalar olan;bmw,mercedes ve audi firmalarını neden ve ne için seçtiklerinizi detaylı bir şekilde tekrar altını çizerek söylüyorum tartışma ve kavga etmeden belirtirseniz memnun olurum..kime göre,neye göre bmw,audi,mercedes?

Ailem için kesinlikle volvo yada mercedes secerdim
    En iyisini bu markalar yapıyor
    Suan genc im guzelım :) bunlar ıcın cok erken yanlızca ben ve ask ım var yani bmw 3 harf ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WARNİNG

quote:

Arkadaşlar,tartışmadan şuanda piyasada en çok tutulan ve en çok rağbet gören premium markalar olan;bmw,mercedes ve audi firmalarını neden ve ne için seçtiklerinizi detaylı bir şekilde tekrar altını çizerek söylüyorum tartışma ve kavga etmeden belirtirseniz memnun olurum..kime göre,neye göre bmw,audi,mercedes?

Ailem için kesinlikle volvo yada mercedes secerdim
    En iyisini bu markalar yapıyor
    Suan genc im guzelım :) bunlar ıcın cok erken yanlızca ben ve ask ım var yani bmw 3 harf ;)

evet A Ş K 3 harftir B M W

• şimdi bazıları kalkıp audi ne zaman premium olmuş diye soruyorlar.. soruyorum size.. gidin en yakın bir audi bayisine.. a6 yı test edin bakalım.. premium mu değil mi anlarsınız..

konuya dönecek olursak...

şimdi hocam performans konusunda BmW
    konfor ve özellik konusunda AUDİ
    güven ve sürüş keyfi için ise Mercedes..

performans konusunda neden bmw ? çünkü bmw'nin 3 serisindeki motor 184 hp
    audide ise bu 143..
    mercedesi söylemiyorum bile..bmw ye bir binince.. sanki bir odunmuş izlenimi veriyor.. çoğu modelde navigasyon bile yok..ama o gaz pedalına bir basınca.. koltuğa yapıştırma hissi.. ne mercedeste var.. nede audide.. 3nüde kullandım.. hani uçak kalktığı anda bir an koltuğa yapışırsınızya... buda o şekilde..

konfor ve özellikte audi.. çünkü audideki opsiyonel paketler bmwde yok..

güven ve sürüş keyfi olarak neden mercedes? yıllardan bu yana ayakta olan bir marka... dünyanın en çok tanınan markası..ama performansa gelince beş para etmez.. millet o parayı o yıldıza veriyor.. o konfora.. performansa değil..

bmw sportif bir sürüş keyfi sunar.. bakın bmwnin direksiyonu oldukça serttir.. yaylarıda aynı şekilde.. ayrıca en sert lastiği kullanıyor.. kısaca bmw performans aracıdır.. 5 serisi hariç .. o 5 serisi gemi gibi bir araba..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.