Şimdi Ara

3 Bilgisayarlık Ağ (Yazıcı, Faks vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. 3 tane bilgisayar var bunlardan birini server olarak kullanıyoruz modemin 5 portu var ve bunlar 3 bilgisayarın datası printer ve faks ile kapalı.

Şimdi sormak istediğim bi bilgisayardan serverdaki programlama müdahele edemiyorum giremiyorum. Ya da faks geldiğinde resim açılmıyor faks öyle takılıyor. Bunun sebebi nedendir ? Ethernet kartını değiştirdim olmadı. Serverda mı bir sorun vardır yoksa modeme switch taksam sorun çözülür mü ?

• quote:

Orjinalden alıntı: Auth

Merhaba. 3 tane bilgisayar var bunlardan birini server olarak kullanıyoruz modemin 5 portu var ve bunlar 3 bilgisayarın datası printer ve faks ile kapalı.

Şimdi sormak istediğim bi bilgisayardan serverdaki programlama müdahele edemiyorum giremiyorum. Ya da faks geldiğinde resim açılmıyor faks öyle takılıyor. Bunun sebebi nedendir ? Ethernet kartını değiştirdim olmadı. Serverda mı bir sorun vardır yoksa modeme switch taksam sorun çözülür mü ?

Arkadaşlar ben tam olarak sorunu idrak edemedim. Server ne serveri. Gelen faxları pc mi alıyor. Müdahele etmek derken uzaktan bağlantıyımı kastediyorsun? Biraz daha ayrıntılı bilgi verirsen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.